Modlu Minecraft sunucusu için site önerisi

unitypilon

Femtopat
Daha fazla  
Bir modlu Minecraft sunucusu açmayı düşünüyorum ama hangi hostingi kullanmalıyım çok bir fikrim yok.
Yaklaşık 100 adet mod kullanacağım. Daha önceden Minecraft sunucusu açmış olan kişiler yardımcı olursa daha iyi olur.
Panel kullanımı rahat hem de çok uçuk fiyatları olmayan bir sunucu arıyorum.

Bütçe nedir?

Aylık olarak mı, yoksa toplam mı? Sunucuyu kaç aylık kiralayacaktınız?

Sayın hocam önemli olan kaç ay kiralayacağımız değil eğer ki sararsa bir sonraki ay da alırım önemli olan sunucunun panel kullanımının rahat ve iyi bir performans vermesi.

100 modlu sunucu oldukca ağır olcaktır. Kişi sayısıda fazla olursa iyice zorlaşcak iş. Tercih edebilceğiniz hostingler. Keyubu, rabisu, serverkurma olabilir. Ama webpanelleri nasıldır bilmiyorum. Ben hep vds olarak alıyorum. Panelde çok önermiyorum. Şahsen paneli sevemedim. Her şeyi tek tek full özgürlükle kendim kurmam daha rahat ettiriyor.

Sayın hocam önemli olan kaç ay kiralayacağımız değil eğer ki sararsa bir sonraki ay da alırım önemli olan sunucunun panel kullanımının rahat ve iyi bir performans vermesi.

Birkaç site araştırdım. İsterseniz ücretsiz olarak Aternos var. Ama harita yüklenmesi biraz sıkıntılı. Bunlar sizi bozmazsa Aternos panel açısından gayet iyi. Performansı da fena sayılmaz. Ama yok benimki biraz daha iyi olsun performansı daha iyi olsun diyorsanız serverkurma.com işinizi görür. Fiyatına göre gayet iyi.

Aternos modu geçtim 4 5 kişide patlamaya başlıyor. 100 modu kaldırma olasılığı bile yok. Seçenek değil o yüzden. Eğer bütce artarsa cidden kaliteli host olan datafexide öneririm ama diğer hostlara göre pahalı kalıyor.

Haklısın hocam bendede VDS var fakat gamepanel daha avantajlı ve performanslı oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…