Erenimoo12 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Arkadaşla modlu Survival oynayacağız da sunucu açmam lazım. Nereden açabilirim, öneri verir misiniz?
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Arkadaşla modlu Survival oynayacağız da sunucu açmam lazım. Nereden açabilirim, öneri verir misiniz?
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #2 Hocam Aternos'tan açın, yazılımı vanilla yapmazsanız mod kurabildiğiniz yazılımlar var.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Erenimoo12 dedi: Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Arkadaşla modlu Survival oynayacağız da sunucu açmam lazım. Nereden açabilirim, öneri verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aternos tabii ki.
Erenimoo12 dedi: Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Arkadaşla modlu Survival oynayacağız da sunucu açmam lazım. Nereden açabilirim, öneri verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aternos tabii ki.
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 Aternos.
C Cloudex77 Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 Merhaba Aternos'tan yapabilirsiniz yazılım kısmından Forge'u seçin daha sonra sürümleri ayarlayın arkadaşınla sen modları indir ama mod kısmı olacak Forge'u seçtikten sonra oradan indirdiğin sürümü aternosada indireceksin bu kadar.
Merhaba Aternos'tan yapabilirsiniz yazılım kısmından Forge'u seçin daha sonra sürümleri ayarlayın arkadaşınla sen modları indir ama mod kısmı olacak Forge'u seçtikten sonra oradan indirdiğin sürümü aternosada indireceksin bu kadar.
Erenimoo12 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #6 Hocam Aternos iyide tamamda oynayacağım modlu Survival'da 50 60 mod var Aternos bunları kaldırır mı?
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #7 Erenimoo12 dedi: Hocam Aternos iyide tamamda oynayacağım modlu Survival'da 50 60 mod var Aternos bunları kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Modların büyüklüğüne göre hocam.
Erenimoo12 dedi: Hocam Aternos iyide tamamda oynayacağım modlu Survival'da 50 60 mod var Aternos bunları kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Modların büyüklüğüne göre hocam.
Erenimoo12 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #8 LDPli Gabimaru dedi: Modların büyüklüğüne göre hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam modların büyüklüğü toplam 262MB tutuyor ve bu modları aternosa da yarısından fazlası yok ne yapabilirim?
LDPli Gabimaru dedi: Modların büyüklüğüne göre hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam modların büyüklüğü toplam 262MB tutuyor ve bu modları aternosa da yarısından fazlası yok ne yapabilirim?
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #9 Erenimoo12 dedi: Hocam modların büyüklüğü toplam 262MB tutuyor ve bu modları aternosa da yarısından fazlası yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum, araştırmanızı öneririm.
Erenimoo12 dedi: Hocam modların büyüklüğü toplam 262MB tutuyor ve bu modları aternosa da yarısından fazlası yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum, araştırmanızı öneririm.
C Cloudex77 Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #10 Erenimoo12 dedi: Hocam modların büyüklüğü toplam 262MB tutuyor ve bu modları aternosa da yarısından fazlası yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yani bende oynadığımda çoğu olmuyordu alternatifleri denedim ama pek bilmiyorum ne yapabilirsiniz? Bence de araştırmak en iyisi.
Erenimoo12 dedi: Hocam modların büyüklüğü toplam 262MB tutuyor ve bu modları aternosa da yarısından fazlası yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yani bende oynadığımda çoğu olmuyordu alternatifleri denedim ama pek bilmiyorum ne yapabilirsiniz? Bence de araştırmak en iyisi.