Mojave JAK mikrofon problemi

Makaleler
63
Merhabalar,
Tek seferde başarılı Mojave kurulumu yaptım, kulaklığım JAK ve Displayport ile monitörden de çıkış yapabiliyorum onlarda sıkıntı yok. Discord üzerinde ve ses ayarlarında mikrofondan bir türlü ses alamadım. Ön panelde de denedim arka panelde de denedim.
Teşekkürler.
Anakart: MSI B450 TOMAHAWK MAX
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord ayarlarını kontrol et ama sesi ne şekilde tanıttınız?

Tanıtmaktan kastınızı anlayamadım. Default'un altındaki tüm seçenekleri denemiştim de bir türlü sesi iletmiyordu ben de denemeyi bıraktım, Mojave kurduğum disk komple formatlandığı için verilerim gitmişti, verilerimi kurtarabilmek için tekrardan Windows'a döndüm. Yaklaşık 4-5 saatlik Mojave kullanımımda hiçbir sıkıntı yaşamadım mikrofon dışında.

Kulaklık tam modeli nedir? Ayrıca sesiniz karşıya gitmiyor anladığım kadarı ile?

Mikrofonlu kulaklık kullanmıyorum, kulaklığım Trust KODO BT. Kulaklık ve monitörde bir sıkıntı yaşamadan kaliteli şekilde müzik falan dinledim, mikrofonda problem vardı bir tek. Sesim test kısmında hiç algılanmıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı