- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5
- Meslek
- Öğrenci/Esnaf
Siz düzdün bir servis ile karşılaşmamışsınız, Ernaz güzel hizmet veriyor mesela.Benelli'nin servisleriyle yaşanan sıkıntıları bilmiyorsunuz sanırsam çok ciddi paralar istiyorlar en ufak parçaya bile. İşi bilmeyen insanlar var serviste. Bakımdan çıktıktan sonra bir de ben kontrol ediyorum vidaları yağ kapağını diyenleri tanıdım.
Ya Drift kullanmadınız ya da 80cc bir motosiklet. Fiyat performans açısından özellikle de ikinci elde muadili olmayan bir motora göre fazla yeriyorsunuz.Gayet de 80CC gibi gidiyor 2 kişi 100'ü bile zor görüyor. Motor en ufak yokuşta giderken bile resmen 2 vites düşüyorsunuz diğer muadilleri asla bu performansı vermiyor tork ve beygir değerlerime bakarsanız zaten anlarsınız. Kısaca şahsi görüşüm Drift L sadece ucuz yollu gösteriş motorudur.
Bu arada güç değerleri de yerle bir değil, Raider ile sadece 0.7 kw fark var, en güçlüleri Bajaj ile 1.5 kw fark var.
Olay sadece gidişe gitsin 99 model Yamaha RX alsın. Ayrıca Voge öven birisi servisine girmemiştir. Piyasada yeni olan bir Çinliyi alan biri ya reklamcı Youtuber ya da ilk motorunu alan biridir.Vogenin servislerini bilmem fakat o fiyat bandında daha iyi giden motor yok. O kadar hızlı ve rahat şekilde top Speed'e ulaşan 125CC görmedim daha, 2 kişiyle bile 120kmh hıza çok rahat çıkabiliyorduk arkadaşlarımla. Bir de dişli küçültürseniz 130 gibi hızları görebilirsiniz.
Varsın dirftten 10 km/sa yavaş olsun, başı servisle dertten kurtulmadığı sürece ne yazar.