Mondial Drift L motor bir anda elektrik kesti

Sunrise12

Centipat
Daha fazla  
Mondial Drift L kullanıyorum. Yolda 25-30'la giderken bir anda elektrik kesti çalışmaz oldu. Vurdurdum çalışır gibi oldu yok. Sonra takviye yaptım anca çalıştı. 4 günlük motor, ne zaman akü bitti anlamadım. Oksit yapmış az ama ondan mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yeni aldınız motoru. Hayırlı olsun. Motorlar mağazada uzun süre beklediği için aküsü ölebiliyor. Genelde yeni motorlarda akü değiştirilmesi önerilir. Yine de sorunun aküden kaynaklandığından emin olmadığınız sürece akü değiştirmeyin derim.

Sanırım yeni aldınız motoru. Hayırlı olsun. Motorlar mağazada uzun süre beklediği için aküsü ölebiliyor. Genelde yeni motorlarda akü değiştirilmesi önerilir. Yine de sorunun aküden kaynaklandığından emin olmadığınız sürece akü değiştirmeyin derim.

Teşekkürler yeni aldım evet aküden kaynaklandığıno düşünüyorum 1 saat sonra bir sürüş daha yaptım bir sıkıntı yok aküdr ama şimdi de saa çevirince kendi kendine gaz veriyor nasıl engelleyebilirim?

Sağa çevirince gaz mı veriyor? Gaz teli ile ilgili olabilir. Onun dışında bağlantılarda bir sorun olabilir. Net bir şey söyleyemeyeceğim. Motoru sıfır olarak aldıysanız aldığınız yerin servisine götürmenizi öneriyorum. Arkadaşıma soracağım fakat incelemeden yapabileceğimiz tek şey fikir yürütmek.

Sağa çevirince gaz mı veriyor? Gaz teli ile ilgili olabilir. Onun dışında bağlantılarda bir sorun olabilir. Net bir şey söyleyemeyeceğim. Motoru sıfır olarak aldıysanız aldığınız yerin servisine götürmenizi öneriyorum. Arkadaşıma soracağım fakat incelemeden yapabileceğimiz tek şey fikir yürütmek.
Teşekkürler

Şey yani direksiyonu sağa çevirince gaz veriyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı