Mondial X-treme Max 200 alınır mı?

keremgoodman

Femtopat
Daha fazla  
Fiyatından dolayı bayağı ilgimi çekti. bununla trafiğe çıkılır mı, çok hırpalamadan kullanarak kaç km sorunsuz gider?

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiyatından dolayı bayağı ilgimi çekti. bununla trafiğe çıkılır mı, çok hırpalamadan kullanarak kaç km sorunsuz gider?
Kronik problemi çok fazla, titreşimi böbrek taşını değil direkt böbreği düşürür.
Bu fiyatlara Hero Dash 110 alıp 5 yıl garanti ile sorunsuz takılabilirsiniz. Evet, görüntü yok ama en azından sağlam. Zaten atılan diğer konuda motor hakkında tecrübelerim var. Bu motor biraz ucuz etin yahnisi hesabı, arada bir hazımsızlık yapar.

Yaklaşık 20 bin km kullandım alınır mı? Evet ama güzel ve konfor için çok emek vermek lazım şu an önümde Xtreme Max200i tesisatı var onu topluyorum😅
Elin alet tutuyorsa az buçuk elektronik merakın varsa alabilirsin.
Bu motoru asla satmayacağım para etmemesi umurumda değil. Crf Rally geçeceğim ama arazi ve teker yapmak için saklayacağım çünkü 2T motoru yolda kullanamıyorsun. 60 bine 200CC motor yok buna göre kıyaslayın. Bütçen olsa kesinlikle xpluse önerirdim.
Su geçirmez soket ve sis farı için tesisatı çekiyorum. Nereden baksan aldığım fiyatın yarısına yakın masraf yaptım değdi mi evet açıkçası para olarak bakmadığım için umurumda değil.

Screenshot_2024-09-09-01-21-24-660_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-21-20-08-45-835_com.miui.gallery.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı