Yusuf.iso
Kilopat
Daha fazla
Samsung Odyssey G65B monitörünü yakın bir zamanda satın aldım. Bu sürenin çoğunda monitör düzgün çalışıyordu. Fakat iki kez "garip" şeyler oldu. Birincisi monitör gelişinin ikinci haftasını doldurmaya yakın ekranı oyun moduna aldığım sırada Alt+Tab ile CS2'den Opera'ya geçince ekran sürekli gidip gelmeye başladı ta ki masaüstüne geçene kadar. Bunun büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum fakat sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İkincisi ise bugün fişi takıp monitörü açtığımda ekranın ortasının biraz solunda Total'de 5cm+ kalınlığına ulaşan dik çizgi grubu(bir çizgide birçok renk var gibi gördüm) belirdi. Birkaç kez kapatıp açtıktan sonra çizgiler kayboldu. Sizce bu önemli bir sorun mu?
Önemli not!!! Ürün Amazon'dan(satıcı da Amazon) bana 28 şubat tarihinde teslim edildi/elime ulaştı. Eğer iade süresi ürün elime ulaştıktan sonra başlıyorsa 26 gün geçti yani bir ayı doldurmadı. Bir ay olmasına daha 4 gün olduğu için iade edebilmem lazım çünkü ürün geldiğinde kutusunda yırtık vardı ve bunun için müşteri hizmetlerini aradım. Yardımcı olduktan sonra ürünü beğenmemem veya sıkıntı durumunda bir ay içerisinde iade edebileceğimi söyledi.
Yukarıda belirttiklerim ışığında sizce ne yapmalıyım? Önemsiz mi görmeliyim, direk servise mi yollamalıyım/değişim talep etmeliyim yoksa iade mi etmeliyim?
Önemli not!!! Ürün Amazon'dan(satıcı da Amazon) bana 28 şubat tarihinde teslim edildi/elime ulaştı. Eğer iade süresi ürün elime ulaştıktan sonra başlıyorsa 26 gün geçti yani bir ayı doldurmadı. Bir ay olmasına daha 4 gün olduğu için iade edebilmem lazım çünkü ürün geldiğinde kutusunda yırtık vardı ve bunun için müşteri hizmetlerini aradım. Yardımcı olduktan sonra ürünü beğenmemem veya sıkıntı durumunda bir ay içerisinde iade edebileceğimi söyledi.
Yukarıda belirttiklerim ışığında sizce ne yapmalıyım? Önemsiz mi görmeliyim, direk servise mi yollamalıyım/değişim talep etmeliyim yoksa iade mi etmeliyim?