Monitör açılırken tık sesi geliyor

daisukithigh

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 RTX 4060 8G DUAL 16GB RAM 3200 ADATA LEGEND 750
Kolay gelsin, merhaba. ASUS VG249Q3A model monitörüm ASUS logosundan sonra ekrana görüntü gelirkene "tık" benzeri bir ses geliyor sanki bir parça ses çıkarmış gibi, acaba bu normal midir? Benimle aynı modeli kullanan birisi olup da paylaşırsa sevinirim. HDMI kullanıyorum. Ses aşağıdaki videodaki gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kolay gelsin, merhaba. ASUS VG249Q3A model monitörüm ASUS logosundan sonra ekrana görüntü gelirkene "tık" benzeri bir ses geliyor sanki bir parça ses çıkarmış gibi, acaba bu normal midir? Benimle aynı modeli kullanan birisi olup da paylaşırsa sevinirim. HDMI kullanıyorum. Ses aşağıdaki videodaki gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de aynı model var bazen kullanırken daha hafif çıt sesleri geliyor, ısıdan dolayı genleşiyormuş vesaire o yüzden böyle oluyormuş galiba.

Bende de aynı model var bazen kullanırken daha hafif çıt sesleri geliyor, ısıdan dolayı genleşiyormuş vesaire o yüzden böyle oluyormuş galiba.
Peki hocam benim için test eder misin monitör açılırkene ASUS logosundan hemen sonra çıt sesi geliyo mu diye? çok mutlu olurum.

Peki hocam benim için test eder misin monitör açılırkene ASUS logosundan hemen sonra çıt sesi geliyo mu diye? çok mutlu olurum.
Hocam deneyeyim hemen.

Hocam bende öyle tık sesi gelmiyor açılırken, oyun oynarken oluyor bazen ama sizinki baya gürültülü aslında benimki normal tüplü televizyon gibi hafif cızırtılar denilebilir. Sizinki ya videoda çok sesli çıkmış ya da farklı bir şey var bence.

Son düzenleme:
Hocam deneyeyim hemen.

Hocam bende öyle tık sesi gelmiyor açılırken, oyun oynarken oluyor bazen ama sizinki bayağı gürültülü aslında benimki normal tüplü televizyon gibi hafif cızırtılar denilebilir. Sizinki ya videoda çok sesli çıkmış ya da farklı bir şey var bence.

İlk gelen ses tuş sesi ses 6.saniyeden sonra geliyor. :D

Geri
Yukarı