Monitör açılmıyor

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba monitörüm açılmıyor acaba dedim monitör mu yandı eskiden kullandığım yedek bir monitörüm var küçük diye değiştirmiştim çalışır vaziyette kenarı bırakmıştım oda açılmadı, neyse bilgisayar belli bir süre çalışıyor sonra kendi kapanıp yeniden açılıyor aynı şekil ekranda yine görüntü yok herhangi bir uyarı vs gelmiyor zaten ekran açılmıyor ben ekran kartında sıkıntı olabileceğini düşündüm ama bilgisayar neden açılıp kapanıyor anlayamadım zaten eski bir bilgisayar hızlansin diye RAM yükselttim SSD taktım öyle kullanıyordum sizce sorun nedir?

Yaklaşık 2 dakika çalışıyor kapanıyor sonra yeniden açılıyor bir daha kapanma sorunu olmuyor bu olay dün başıma geldi en son oyun oynadım kapadım kendim bidahada ne açıldı ne de görüntü verdi durduk yere nasıl olabilir anlamadım yani.

Monitör ile ilgili olduğunu sanmıyorum? Sisteminizin özellikleri nedir?

RAM'lerle alakalı bir sorun olabilir. Sorun ne zamandır devam etmekte?
Aslında ramleri yeni aldım sayılır 4 ay falan oluyor 4x2 8gb ram bellek takılı anakartim Max 1333 MHz desteklediği den 1333 MHz almıştım sorun yaklaşık bir gündür var Çarşamba gece 2de kapattım Perşembe Sabah 1 gibi açmayı denedim tepki vermedi

PSU sorunlu olabilir. Zira PSU'nun içindeki kondansatörler şişerse benzer sorunlar olabiliyor.
Olabilirmi olabilir 2012de almıştım 2023e giricez ama şuan maddi birşey yapamam 300w PSU var sisteme büyük PSU taksam parçalarıda zamanla değiştirsem taşırmi sizce?

Monitör ile ilgili olduğunu sanmıyorum? Sisteminizin özellikleri nedir

Monitör ile ilgili olduğunu sanmıyorum? Sisteminizin özellikleri nedir?
1. Nesil i5 650
Foxconn diye bir anakart 2011de çıkmış modelini hatırlamıyorum ddr3
Atı Radeon HD 4670 1gb ekran kartı
DDR3 4x2 8gb ram Kingston
750gb hdd, 256gb SSD
300w PSU
75hz monitör
Birde elektrikler gidince arızalanmasın diye usp var necron (elektronik güç kaynağı kısaca) monitörüm çok yandı elektrik arızalarından dolayi

Son düzenleme:

Bence iyi olur. 2012 yılından beri kontrolleri yapılmadı mı? En azından tozunu alıp, fanını temizleseydiniz.

Bence iyi olur. 2012 yılından beri kontrolleri yapılmadı mı? En azından tozunu alıp, fanını temizleseydiniz.
Zaten bakımlarını yapıyorum temizliğini falan fanlarını değiştirdim ama artık canımı sıkmaya başladı her 3,4 ayda bir bişey oluyor ona verdiğim parayla yeni bilgisayar toplardim vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…