Monitör alındıktan aylar sonra kullanılırsa bozulur mu?

Yusuf.1234e

Megapat
Öncelikle merhaba, herkese iyi sosyaller diliyorum. Sorum başlıkta belirttiğim gibi, monitör ilk defa çalıştırılana kadar aylarca kutusunda kalırsa sıkıntı olur mu? Benim şahsi görüşüm bir sıkıntı olmayacağı yönünde ama gene de sormak istedim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle merhaba, herkese iyi sosyaller diliyorum. Sorum başlıkta belirttiğim gibi, monitör ilk defa çalıştırılana kadar aylarca kutusunda kalırsa sıkıntı olur mu? Benim şahsi görüşüm bir sıkıntı olmayacağı yönünde ama gene de sormak istedim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Monitörü satın almadan önce satan kişi sanki kullanıyor mu? Onda da kutusunda duruyor saçma bir konu değil mi sence de?

Sıkıntı olmaz ama ürünü açmadığınız için ölü pixel veya çok fazla ışık sızması varsa 14 gün içinde iade süresi geçtiğinden sonra iade etmeye kalkarsanız sıkıntı çıkarabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı