S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #1 2 Ay oldu galiba patronuma sıfır bilgisayar topladım kendim kurdum problem yoktu şimdiye kadar, az önce haber verdi monitör böyle hata vermiş. Samsung 23 veya 24 inç HD monitör, acaba niye vermiştir bu hatayı çözümü nedir?
2 Ay oldu galiba patronuma sıfır bilgisayar topladım kendim kurdum problem yoktu şimdiye kadar, az önce haber verdi monitör böyle hata vermiş. Samsung 23 veya 24 inç HD monitör, acaba niye vermiştir bu hatayı çözümü nedir?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 6 Kasım 2020 #2 Monitörün kasa ile bağlantı kablosunu kontrol edin. Çıkmış, esnemiş olabilir Bu kablonun ucu mavi olabilir (VGA) siyah olabilir (HDMI, DP) Artı 0 Eksi
Monitörün kasa ile bağlantı kablosunu kontrol edin. Çıkmış, esnemiş olabilir Bu kablonun ucu mavi olabilir (VGA) siyah olabilir (HDMI, DP)
KS KS S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #3 HDMI olarak bağlantı kurmuşum biraz sonra gidip deneyeceğim denemeden önce sormak istedim nasıl çözebilirim diye. Artı 0 Eksi
HDMI olarak bağlantı kurmuşum biraz sonra gidip deneyeceğim denemeden önce sormak istedim nasıl çözebilirim diye.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 6 Kasım 2020 #4 sakal5323 dedi: HDMI olarak bağlantı kurmuşum biraz sonra gidip deneyeceğim denemeden önce sormak istedim nasıl çözebilirim diye. Genişletmek için tıkla... Birkaç ihtimal var. Kabloda sorun yaşıyor olabilirsiniz veya ekran kartınız ile ilgili bir problem olabilir. Artı 0 Eksi
sakal5323 dedi: HDMI olarak bağlantı kurmuşum biraz sonra gidip deneyeceğim denemeden önce sormak istedim nasıl çözebilirim diye. Genişletmek için tıkla... Birkaç ihtimal var. Kabloda sorun yaşıyor olabilirsiniz veya ekran kartınız ile ilgili bir problem olabilir.