Monitör dahil 2300 TL'ye Sistem tavsiyesi

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Ciddi bir şekilde sistem toplamayı düşünüyorum. Fiyat performans bakımından en iyi sistemi toplamak istiyorum. Keşke bunu almasaydım demeyeceğim bir sistem olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman önerdiğim sisteme ekran kartı olarak R9 290 al. On numara sistem oldu. :) Emirhan arkadaşa katılıyorum. Monitör olmasaydı GTX970 al derdim. Ama R9 290'ın GTX970 ile de denk olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Hocam ukalalık amacayıla demedim, ama önerdiğim sisteme 2500 TL bütçe ile R9 290 sığdırılıyor. Ekran kartına ufak bir rötüş yapabiliriz. Bence önerdiğim sistem gayet iyi.
Tabii ki de siz de önerin. Zararı olmaz. Akıl akıldan üstündür. :)
Soğutucuyu da Hyper 212 Evo'ya yükseltebiliriz.

Kasa olarak da Zalman Z3 Plus beyaz almanızı öneririm. Monitör olayı karıştırıyor. Ekleyince bütçeyi epey aşar.Fakat 2500 TL bütçeye halen GTX 970 alınması kararındayım. Sistem biraz bütçeyi aştı. Fakat yine de bir düşünmenizi öneririm.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı