Monitör dahil 6000-7000TL fiyat performans sistem toplama önerisi

Bütçe
6000TL - 7000TL

Serkancan61

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba kafamda bu sistem var. Bazı özelliklerde kafamda birden fazla seçenek var. Hangisi daha iyi yardımlarınızı bekliyorum. Daha iyi önerirseniz varsa onları da bekliyorum.

Sistem:

İşlemci: AMD Ryzen 3 3100
Anakart: ASUS Prime A320M-C veya Gigabyte B450M S2H veya MSI B450-A PRO Max.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB.
Ekran kartı: MSI GTX 1650 Super Aero ITX OC.
SSD: Kingston A2000 250 GB M.2 SSD ( 2200 okuma / 2000 yazma ) veya WD Black sn750 250 gbm. 2 SSD (3100 okuma /1600 yazma )
PSU: Sharkoon 650V2 650W 80+ veya FSP hv Pro 550W 80+
Kasa: Game Booster GB-G3605B veya Sharkoon RGB Flow.
Monitör: ViewSonic VX2458 23.6" 1ms 144Hz veya Philips 242E1GAJ 23.8" 1ms 144Hz ( fiyat 7050 TL oluyor bu monitör seçilirse )

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla oyun oynamıyorum. CS:GO oynuyorum sadece onu da en düşükte oynuyorum kalite düşkünü değilim performans olsun yeter benim için. Mühendislik öğrencisiyim AutoCAD, ıdecad vb. programlar için kullanacağım daha çok.
Kötü olmuş daha iyisi rahatça toplanır.

Kötü olmuş daha iyisi rahatça toplanır.

Önerinizi bekliyorum. Dolar bu civarda iken kolay olmuyor maalesef. Daha iyi sistem önerinizi bekliyorum.

Çok fazla oyun oynamıyorum. CS:GO oynuyorum sadece onu da en düşükte oynuyorum kalite düşkünü değilim performans olsun yeter benim için. Mühendislik öğrencisiyim AutoCAD, ıdecad vb. programlar için kullanacağım daha çok.

Ya bahanesi yok bunun kazık yemek istiyorsan al neden aynı fiyata daha iyisi varken kötü olanı seçersin ki durun toplayacağım 4 çekirdekli işlemci programlar için pek yeterli değil.
İlk monitör https://www.hepsiburada.com/hp-6ml4...-vga-freesync-oyuncu-monitor-p-HBV00000VUDDS? 1300
Kaldı 5700.

Ya bahanesi yok bunun kazık yemek istiyorsan al neden aynı fiyata daha iyisi varken kötü olanı seçersin ki durun toplayacağım 4 çekirdekli işlemci programlar için pek yeterli değil.

Dostum aynı fiyata daha iyisi diyorsun sun bir sistem bakalım laf atmakla olmuyor. Monitör dahil daha iyi bir sistem sun bana bekliyorum.

https://www.hepsiburada.com/adata-x...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.77.3 2x
Aldığınız sistemden kat kat performanslı bir sistem. 7000TL ediyor aşağı yukarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı