sana tavsiyem teker teker alıp taksit yapmakArkadaşlar monitör dahil Valorant oynatacak bir sistem önerisi verir misiniz? İyi akşamlar.
....
niye ki taksitsana tavsiyem teker teker alıp taksit yapmak
Arkadaşlar monitör dahil Valorant oynatacak bir sistem önerisi verir misiniz? İyi akşamlar.
sadace ekran kartını 2. el olarak düşünüyorum daİlla sıfır istiyorsan APU sistem alabilirsin monitorle ama 2.el-0 karışık da düşünürsen güzel toplanır bence.
İlla sıfır istiyorsan APU sistem alabilirsin monitorle ama 2.el-0 karışık da düşünürsen güzel toplanır bence.
Sadace ekran kartını 2. el olarak düşünüyorum da.
Ekran kartını sonradan alacaksan bir şey diyemem tabiiParçaları güzel de ekran kartı kesin alacaksan 5600G almana gerek yok bence.
Aynen hocam biraz butcem kısıtlı apu bi şekilde idare etmek için topluyorum ekran kartını 2. El rx 6600 olarak alsam islemci olarak ne iyi olur acabsParçaları güzel de ekran kartı kesin alacaksan 5600G almana gerek yok bence.
Bende 2.el RX 6600 almıştım hala kullanıyorum sıkıntı yok.
Ekran kartı ne düşünüyorsun?
Ekran kartını sonradan alacaksan bir şey diyemem tabii
Valorant oynuyucam ne kadar idare eder r5 5600g beni çok ısınma sorunu yaşar mıyım acabaParçaları güzel de ekran kartı kesin alacaksan 5600G almana gerek yok bence.
Bende 2.el RX 6600 almıştım hala kullanıyorum sıkıntı yok.
Ekran kartı ne düşünüyorsun?
Ekran kartını sonradan alacaksan bir şey diyemem tabii
Aynen hocam biraz bütçem kısıtlı APU bir şekilde idare etmek için topluyorum ekran kartını 2. El RX 6600 olarak alsam islemci olarak ne iyi olur acabs.
Valorant oynayacağım ne kadar idare eder R5 5600G beni çok ısınma sorunu yaşar mıyım acaba.
Teşekkür ederim iyi akşamlarHocam işlemci olarak minimum Ryzen 5 5500 iyi olur 5600G zaten bunun dahili ekran kartlı hali oluyor ekran kartını sonradan alacaksanız 5600G sistem alın ısı konusunda aşırı sıkıntı yaratmaz bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.