Monitör ekranı durduk yere pikselleniyor

onurkli

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarımda sık sık böyle bir sorun yaşıyorum ve ardından cihaz tamamen donuyor. Ekran bağlantısı gidiyor, bir süre sonra bilgisayar yeniden başlıyor, ancak bir süre sonra tekrar aynı sorun meydana geliyor. Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını çözemedim. Ekran kartından şüphelenerek DDU yardımıyla güvenli modda ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırdım ve en güncel Adrenalin sürümünü tekrar indirdim. OCCT GPU ve VRAM testi yaptım ancak bir sorun bulamadı. Ne yaptıysam işe yaramadı. :(

Not: Fotoğraf bana ait değildir fakat sorun aynı.

Ana Aygıtlar (Donanım)

Anakart marka ve modelini şu an hatırlamıyorum.

1. İşlemci (CPU) → AMD Ryzen 3 1200.

2. Ekran Kartı (GPU) → Radeon RX 560 4 GB.

3. RAM (Bellek) → 16 GB DDR4 (8+8)

4. Depolama (SSD/HDD) → 240 GB SSD.

5. Güç Kaynağı (PSU) → 600W.

Şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• MbypbH.jpg
    MbypbH.jpg
    444,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonuzun saglam oldugundan ve iyi bir sekilde takildigindan emin olun. Yine duzelmiyorsa sorun ekran kartinda demek acik bir sekilde. Ve bu yazilimsal bir sorun olamaz, donanimdaki bir sorun yoksa suruculeri silip yuklediginizde duzelmis olurdu zaten. Bu durumda ekran kartinizi degistirmekten baska care yok. Emektar uyumak istiyor gibi duruyor, basiniz sagolsun hocam.

Kablonuzun saglam oldugundan ve iyi bir sekilde takildigindan emin olun. Yine duzelmiyorsa sorun ekran kartinda demek acik bir sekilde. Ve bu yazilimsal bir sorun olamaz, donanimdaki bir sorun yoksa suruculeri silip yuklediginizde duzelmis olurdu zaten. Bu durumda ekran kartinizi degistirmekten baska care yok. Emektar uyumak istiyor gibi duruyor, basiniz sagolsun hocam.
Bu gün de böyle bir bildirim geldi

Dosya Ekleri

• IMG_20250218_211555.jpg
    IMG_20250218_211555.jpg
    186,7 KB · Görüntüleme: 14

Yeni konular

Geri
Yukarı