Professor_Kliq
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Intel Core i7-12700H 2.70 GHz
Anakart: Micro-Star MS-1583
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3060
RAM: SAMSUNG M471A1K43EB1-CWE 2x 8GB 3200 MHz
SSD: SAMSUNG MZVL41T0HBLB-00BTW 1TB
- RAM
- 16GB
- Ekran kartı
- PowerGate GTX 1650
- Anakart
- Gigabyte B450M H
- İşlemci
- Ryzen 5 2600
Başlıktaki sorunum tamamen tutarsız zamanlarda gerçekleşiyor denk mi geliyor bilmiyorum ama bilgisayarda yaptığım işlemlere göre değişiklik gösteriyor gibi. Mesela LoL oynarken sıklıkla gerçekleşirken Cyberpunk 2077 oynarken çok nadiren oluyor, başka oyunları/programları kullanırkende hiç gerçekleşmiyor. HDMI dönüştürücü kullanıyorum, eskiden görüntü gittiği zaman ekrana no signal yazısı gelirdi ve 3-4 saniye sonra geri gelirdi. Dönüştürücüden şüphelenip yenisini aldım artık ekran gittiğinde no signal yazısı çıkmıyor ve geri gelme süresi 1-2 saniyeye düştü, bazen bu yaşandığında donanım çıkartıp takma sesi geliyor ve Discord'da (yeni ses sürücüsü bulundu. 2270W (NVIDIA High Definition Audio) yazan bir bildirim çıkıyor format atmayı ekran kartı sürücüsünü temiz kurmayı hatta BIOS güncelleyip sıfırlamayı bile denedim ama hiçbir şey sorunu çözmedi.
Daha önce böyle konu oluştumuştum fakat sistem sorunum çözüldü olarak işaretlediği için tekrar açtım kusura bakmayın.
Bu videodaki gibi oluyor sadece geri gelmesi bu kadar uzun sürmüyor.
Daha önce böyle konu oluştumuştum fakat sistem sorunum çözüldü olarak işaretlediği için tekrar açtım kusura bakmayın.
Bu videodaki gibi oluyor sadece geri gelmesi bu kadar uzun sürmüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: