mimar sinan132 Yoctopat Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:57 #1 Monitör PC'ye bağlıyken ana ekranda göz kırpıyor gibi oluyor ama monitörü televizyona bağlayınca göz kırpmıyor.
Monitör PC'ye bağlıyken ana ekranda göz kırpıyor gibi oluyor ama monitörü televizyona bağlayınca göz kırpmıyor.
Çözüm Menemen54 Bugün 17:21 Driver sorunu olabilir. DDU ile silip tekrar yüklemeyi denemekte fayda var.
Bilinmeyen Adam aadf Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3330 Ddr3 12gb ram Rx 580 8 gb 2048sp. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. Bugün 18:03 #31 Farklı bir kabloyla yada farklı çıkışlardan farklı girişlere denediniz mi? Yani eğer böyle bir şeyse umarım öyledir daha ucuza çözmüş olursun. mimar sinan132 dedi: Max 80(nadiren) görüyor ort 70-75 arası ağır oyun oynamıyoyrum zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman modeli neydi peki? Kartın. Artı 0 Eksi
Farklı bir kabloyla yada farklı çıkışlardan farklı girişlere denediniz mi? Yani eğer böyle bir şeyse umarım öyledir daha ucuza çözmüş olursun. mimar sinan132 dedi: Max 80(nadiren) görüyor ort 70-75 arası ağır oyun oynamıyoyrum zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman modeli neydi peki? Kartın.
KS KS mimar sinan132 Yoctopat Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 21:48 #32 Bilinmeyen Adam aadf dedi: Farklı bir kabloyla ya da farklı çıkışlardan farklı girişlere denediniz mi? Yani eğer böyle bir şeyse umarım öyledir daha ucuza çözmüş olursun. Tamam o zaman modeli neydi peki? Kartın. Genişletmek için tıkla... RX 580 Çözdüm, artık olmuyor ama şöyle çözdüm: AMD Radeon Software'i sildim, aynısını aynı sürümünü geri indirdim, düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 21:53 Artı 0 Eksi
Bilinmeyen Adam aadf dedi: Farklı bir kabloyla ya da farklı çıkışlardan farklı girişlere denediniz mi? Yani eğer böyle bir şeyse umarım öyledir daha ucuza çözmüş olursun. Tamam o zaman modeli neydi peki? Kartın. Genişletmek için tıkla... RX 580 Çözdüm, artık olmuyor ama şöyle çözdüm: AMD Radeon Software'i sildim, aynısını aynı sürümünü geri indirdim, düzeldi.