Eren Kayra Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Monitörüm Samsung marka ve 240Hz. Monitör overclocklamada kararsızım garantisi gider mi veya monitör zarar görür mü? Merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Monitörüm Samsung marka ve 240Hz. Monitör overclocklamada kararsızım garantisi gider mi veya monitör zarar görür mü? Merak ediyorum.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.236 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Eren Kayra dedi: Monitörüm Samsung marka ve 240Hz. Monitör overclocklamada kararsızım garantisi gider mi veya monitör zarar görür mü? Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Firmalar sattıkları ürünlerde standart çalışma prensibine aykırı her durumu garanti dışı bırakıyor genelde. Olası bir sorunda servis verir ama ücret talep eder.
Eren Kayra dedi: Monitörüm Samsung marka ve 240Hz. Monitör overclocklamada kararsızım garantisi gider mi veya monitör zarar görür mü? Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Firmalar sattıkları ürünlerde standart çalışma prensibine aykırı her durumu garanti dışı bırakıyor genelde. Olası bir sorunda servis verir ama ücret talep eder.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 6 Ocak 2025 #3 Bence gider, bir sınır vermiş üretici sen de bunu arttırmaya çalışırsan ekran üzerinde arızalar meydana gelebilir.
Bence gider, bir sınır vermiş üretici sen de bunu arttırmaya çalışırsan ekran üzerinde arızalar meydana gelebilir.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.240 Makaleler 5 Çözümler 20 6 Ocak 2025 #4 Garantiden önce gerek var mı onu bilemedim. Zaten 240Hz monitör nasıl bir gözünüz var ki 240Hz ve üstünü seçebiliyor?
Garantiden önce gerek var mı onu bilemedim. Zaten 240Hz monitör nasıl bir gözünüz var ki 240Hz ve üstünü seçebiliyor?