berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #1 Acer VG240YPBIIp monitörüm var. Hoparlörünü kullanmak istiyorum, yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Acer VG240YPBIIp monitörüm var. Hoparlörünü kullanmak istiyorum, yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 4 Haziran 2020 #2 Sorun ne tam olarak? Ses mi gelmiyor?
Spayki Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 Yer Heaven and Hell Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #3 Monitörünüzün kendi ayarlarından sesi kısık olabilir mi ?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 4 Haziran 2020 #4 OSD menüsünden sesi aktif edin ve ses girişini HDMI veya DP olacak şekilde ayarlayın.
berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #5 Spayki dedi: Monitörünüzün kendi ayarlarından sesi kısık olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağım hakkında fikrim yok kurcaladım öyle bir şey bulamadım.
Spayki dedi: Monitörünüzün kendi ayarlarından sesi kısık olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağım hakkında fikrim yok kurcaladım öyle bir şey bulamadım.
R REB3L Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 212 Çözümler 5 4 Haziran 2020 #6 Kablolar doğru takıldıysa sorun olmayacaktır.
Spayki Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 Yer Heaven and Hell Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #7 @time to abandon ship ' nin söylediği gibi monitörünüzün menü tuşundan ayarlara girip ses ile ilgili ayarları bulmalısınız mutlaka olması lazım.
@time to abandon ship ' nin söylediği gibi monitörünüzün menü tuşundan ayarlara girip ses ile ilgili ayarları bulmalısınız mutlaka olması lazım.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 4 Haziran 2020 #8 berkyoztrk dedi: Nasıl açacağım hakkında fikrim yok kurcaladım öyle bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden hoparlörü kaldır daha sonra monitörün kablosunu çıkarıp tekrardan takıp dene.
berkyoztrk dedi: Nasıl açacağım hakkında fikrim yok kurcaladım öyle bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden hoparlörü kaldır daha sonra monitörün kablosunu çıkarıp tekrardan takıp dene.
berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #9 time to abandon ship dedi: OSD menüsünden sesi aktif edin ve ses girişini HDMI veya DP olacak şekilde ayarlayın. Genişletmek için tıkla... OSD menüsünde dil seçeneği, şeffaflık, osd zaman aşımı ve menü kilidi seçenekleri var. Bu arada monitörüm HDMI ile bağlı.
time to abandon ship dedi: OSD menüsünden sesi aktif edin ve ses girişini HDMI veya DP olacak şekilde ayarlayın. Genişletmek için tıkla... OSD menüsünde dil seçeneği, şeffaflık, osd zaman aşımı ve menü kilidi seçenekleri var. Bu arada monitörüm HDMI ile bağlı.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 4 Haziran 2020 #10 berkyoztrk dedi: OSD menüsünde dil seçeneği, şeffaflık, osd zaman aşımı ve menü kilidi seçenekleri var. Bu arada monitörüm HDMI ile bağlı. Genişletmek için tıkla... Aşağıda ses arttırma tuşu olmalı bunun gibi :
berkyoztrk dedi: OSD menüsünde dil seçeneği, şeffaflık, osd zaman aşımı ve menü kilidi seçenekleri var. Bu arada monitörüm HDMI ile bağlı. Genişletmek için tıkla... Aşağıda ses arttırma tuşu olmalı bunun gibi :