Monitör laptopa nasıl bağlanır?

tekinelarslan

Kilopat
Arkadaşlar ASUS TUF Gaming VG27AQML1a monitör almayı düşünüyorum. ASUS ROG STRIX G17 (RTX 4070 8 GB ekran kartı) notebook a bağlayacağım ekran resmindeki kabloyla. Notebook da 2.1 HDMI girişi ile typc(yanında şimşek işareti var) girişi var. Sorum şu arkadaşlar, HDMI veya ekran resimdeki kabloyla bağlayıp 2K ile 240Hz görüntü alabilir miyim ve herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Screenshot_20240616_202924_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Arkadaşlar ASUS TUF Gaming VG27AQML1a monitör almayı düşünüyorum. ASUS ROG STRIX G17 (RTX 4070 8 GB ekran kartı) notebook a bağlayacağım ekran resmindeki kabloyla. Notebook da 2.1 HDMI girişi ile typc(yanında şimşek işareti var) girişi var. Sorum şu arkadaşlar, HDMI veya ekran resimdeki kabloyla bağlayıp 2K ile 240Hz görüntü alabilir miyim ve herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Eki Görüntüle 2224182
Destekliyor

Dosya Ekleri

• IMG_7866.png
    IMG_7866.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 25
Hocam bazı bilgisayarların Type-C portları sadece enerji aktarımı yapabiliyor fakat bilgisayarınız görüntü aktarımı yapabiliyorsa görüntü alabilirsinz.

İki girişi var birinin yanında şimşek işareti var ne anlama geliyor bilmiyorum. Birinden biri ise yarar herhalde.

Öyle olmuyo galiba
O zaman ekran resimdeki kablo 2k da 240 hz verir mi? Bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı