Monitör orta dikey çizgi sorunu

incsoft

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 28 ekran 4K Samsung monitör aldım dün birkaç kez ekranda çizgi vardı düzelmişti şimdi hiç düzelmez oldu. Ekran kartı değiştirdim, HDMİ kablo değiştirdim, Display Port'dan bağladım, driverları ve Windowsu güncelledim ama maalesef çizgiler gitmedi. Bu sorun neden olmuş olabilir? Bir de önerilen en yüksek çözünürlükte bilgisayarın CPU ve RAM'i aşırı şekilde kullanılıyor ve aşırı yavaşlama oluyor.

Bu konuda acil yardımlarınıza ihtiyacım vardır. Çözemezsem mecburen garantiye göndercem ancak 2 gün önce alınan bir monitörde böyle sorun olması moralimi bozdu. Bazı örnek dosyaları ekte gönderdim.
Screenshot_20181214-181150_Gallery.jpeg
20181214_130036.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
@incsoft Merhaba, sistem özelliklerinizi, monitörü ve bilgisayarı hangi tarihlerde aldığınızı yazar mısınız? Sisteminizi daha önce başka monitörlerde de denediniz mi? Monitörünüzü başka bir cihazda (uydu alıcısı, farklı bir bilgisayar yada dizüstü bilgisayarda) denediniz mi? 2 hafta önce bende birebir aynı sorunu yaşayıp iade etmiştim. AOC Monitörde "Dikey Çizgi" sorunu

Son düzenleme:
@incsoft Merhaba, sistem özelliklerinizi, monitörü ve bilgisayarı hangi tarihlerde aldığınızı yazar mısınız? Sisteminizi daha önce başka monitörlerde de denediniz mi? Monitörünüzü başka bir cihazda (uydu alıcısı, farklı bir bilgisayar yada dizüstü bilgisayarda) denediniz mi? 2 hafta önce bende birebir aynı sorunu yaşayıp iade etmiştim. AOC Monitörde "Dikey Çizgi" sorunu
3 gün önce monitörü aldım, birçok bilgisayarda ve sistemde denedim aynı arkadaşlar.. İşlemcim İ3, 1 gb 64 bit ekran ekran kartım var ancak bu monitörden sonra feci kasma oldu bilgisayarımda da. Amacım oyun olmadığından gerek duymuyorum fazla ekran kartına..

3 gün önce monitörü aldım, birçok bilgisayarda ve sistemde denedim aynı arkadaşlar.. İşlemcim İ3, 1 gb 64 bit ekran ekran kartım var ancak bu monitörden sonra feci kasma oldu bilgisayarımda da. Amacım oyun olmadığından gerek duymuyorum fazla ekran kartına..
Hocam monitörünüzde panel hatası var, eğer internet üzerinden aldıysanız vakit kaybetmeden iade edin. Mağaza üzerinden aldıysanızda, monitörün ayıplı ürün kapsamında olduğunu belirterek iadesini isteyin. Sisteminizin kasmasının sebebininde ekran kartınızla alakalı olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı