Monitör sinyal yok hatası

DeepestPassion

Kilopat
Makaleler
1
Yeni anakart, RAM ve işlemci aldım ve eski SSD, HD 7850, HDD ve PSU'ile beraber kurdum bilgisayarı. Monitörde eski bir Phillips monitör ve 2 3 dönüştürücü var elimde ekran kartı ve bilgisayar değiştikçe birikmiş. Daha önceleri de böyle görüntü vermediği oldu. Mesela bir süre sonra birçok kez uğraştıktan sonra bıraktım uğraşmayı ertesi gün kendiliğinden düzelmişti. Parçaları değiştirmeden önce olan sık sorunu ise bilgisayarı başlatıp windowsa geldiğinde monitör güç kablosunu takmam gerekiyordu. Bunu yapmazsam görüntü gelmesi için tak çıkart yapmam gerekiyordu. Bu arada anakart üzerindeki uyarı LED'leri sorun göstermiyor. İşlemci, RAM, VGA ve boot LED'leri bir süre yanıp tümü sönüyor olması gerektiği gibi. Ekran kartını, RAM'i tak çıkar yaptım, kabloların tam oturup oturmadığını kontrol ettim, RAM'leri silgiyle temizledim, yerlerini değiştirdim, BIOS pilini tak çıkar yaptım ama nafile.
İşlemci: i3 10105F.
Anakart: MSI B460M-A Pro.
Ekran Kartı: HD 7850 1 GB
RAM: 2x8GB G.Skill Sniper-X 3200MHz cla16.
PSU: 400W bross.
SSD- Ezcool 120GB
HDD- Seagate 1TB.

Yeni anakart, RAM ve işlemci aldım ve eski SSD, HD 7850, HDD ve PSU'ile beraber kurdum bilgisayarı. Monitörde eski bir Phillips monitör ve 2 3 dönüştürücü var elimde ekran kartı ve bilgisayar değiştikçe birikmiş. Daha önceleri de böyle görüntü vermediği oldu. Mesela bir süre sonra birçok kez uğraştıktan sonra bıraktım uğraşmayı ertesi gün kendiliğinden düzelmişti. Parçaları değiştirmeden önce olan sık sorunu ise bilgisayarı başlatıp Windows'a geldiğinde monitör güç kablosunu takmam gerekiyordu. Bunu yapmazsam görüntü gelmesi için tak çıkart yapmam gerekiyordu. Bu arada anakart üzerindeki uyarı LED'leri sorun göstermiyor. İşlemci, RAM, VGA ve boot LED'leri bir süre yanıp tümü sönüyor olması gerektiği gibi. Ekran kartını, RAM'i tak çıkar yaptım, kabloların tam oturup oturmadığını kontrol ettim, RAM'leri silgiyle temizledim, yerlerini değiştirdim, BIOS pilini tak çıkar yaptım ama nafile.
İşlemci: i3 10105F.
Anakart: MSI B460M-A Pro.
Ekran kartı: HD 7850 1 GB.
RAM: 2x8GB G.Skill Sniper-X 3200MHz cla16.
PSU: 400W bross.
SSD- Ezcool 120GB.
HDD- Seagate 1TB.

Fanlar Full devir mi dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı