Monitör tavsiyesi

hiki

Centipat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar iyi bir monitör tavsiyesine ihtiyacım var şu anda kullandığım monitörümden nasıl desem istediğim o akıcılığı göze hoş gelen o görüntüyü alamıyorum. Monitörün ve ekran kartımın özelliklerini sizlerle paylaşacağım. Tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

monitör:
Ekran kartı:
 
Monitör 5 ms ve 60 Hz. Tatmin edemeyen akıcılığın sebepleri bunlar. Hemde 2K bir monitör. 2060 çözünürlük olarak 2K ile 1080p arasında bir kart. 1080p 1ms ve 144 Hz bir monitör istediğiniz şeyi verecektir size.

Elinizde ki monitörün avantajı 2K ve IPS panel olması. Eminim ki film/dizi gibi eğlenceler veya grafik tasarım işleri o monitörde daha iyi olur.
 
144hz veya üstü bir monitöre ihtiyacın var.
 
Eğer akıcılık istiyorsanız 144+ Hz monitörlere bakmanız gerekiyor. Şimdiki monitörünüz 2K IPS bir monitör olduğundan görüntüsü iyi olacaktır. Daha iyi görüntü istiyorsanız daha yüksek renk gamutuna ve daha yüksek çözünürlüğe sahip monitörlere yönelmeniz gerekiyor.
 
Monitör 5 ms ve 60 Hz. Tatmin edemeyen akıcılığın sebepleri bunlar. Hemde 2K bir monitör. 2060 çözünürlük olarak 2K ile 1080P arasında bir kart. 1080P 1ms ve 144 Hz bir monitör istediğiniz şeyi verecektir size.

Elinizde ki monitörün avantajı 2K ve IPS panel olması. Eminim ki film/dizi gibi eğlenceler veya grafik tasarım işleri o monitörde daha iyi olur.

Tavsiye edebileceğiniz bir monitör var mı peki?
 
Şu an kendimde kullanıyorum Samsung 24CFG73 modelini kullanıyorum. Renkler tatmin edici, akıcılık çok iyi. Fiyatıda şu an muadillerine göre çok ucuz. 1600 TL ve Samsung Online Mağaza'dan alabilirsiniz.
 
Şu an kendimde kullanıyorum Samsung 24CFG73 modelini kullanıyorum. Renkler tatmin edici, akıcılık çok iyi. Fiyatı da şu an muadillerine göre çok ucuz. 1600 TL ve Samsung Online mağaza'dan alabilirsiniz.

Tavsiyen için teşekkür ederim dostum ve diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum mevcut monitörümü satışa çıkardıktan sonra alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı