Monitör tepki süresi ayarlardan ne seçilmeli?

Concordee

Decapat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Çiftçi
Monitörümde tepki süresi diye bir şey var seçeneklerde: Kapalı-düşük, orta-yüksek- hangi seçeneği seçmem daha ıyı oyun için yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde monitörlerde bu ayar en üst seviye'nin bir altı seçilir Ama belli olmayabilir. Modelden modele değişebilir. Buna kendin karar ver. Oyun içi farkı hissedersin diye düşünüyorum. Mesela benimde bu ayar en üst seviye 4 ve parantez içinde "Fastest" yazıyor. Rtings sitesinde de 3 seviyesinin daha stabil olduğunu yazmışlar, ayrıca kendim deneyincede en üst seviyenin 3'e göre kötü olduğunu hissettim.

Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync + G-Sync 2K QHD LED Monitör​

Aynı monitörü kullanıyorum xD 1ms seçmelisin hz zaten 144 de kalmalı. Bu monitörü kullanıyorsan güçlü bilgisayarın vardır diye düşünüyorum eğer yoksa G-sync yi kapatmanı öneririm hikayeli oyunlarda açarsın. Ama bende öyle bir ayar yok direkt ms seçimi sunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…