Monitör ve monitör kolu önerisi

SametST

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda PS5 aldım. Şu an PC'de kullandığım monitörümü PS5'e takacağım ve PC için genellikle CS oynadığımdan TN panel bir BenQ monitör ve iki monitörü de tutması için plastik olmayan sağlam bir monitör kolu almayı düşünüyorum. Sistemde RX6700 ve R5 5600 var. Monitör ve monitör kolu tavsiyesi yapabilir misiniz?

Merhaba, yakın zamanda PS5 aldım. Şu an PC'de kullandığım monitörümü PS5'e takacağım ve PC için genellikle CS oynadığımdan TN panel bir BenQ monitör ve iki monitörü de tutması için plastik olmayan sağlam bir monitör kolu almayı düşünüyorum. Sistemde RX6700 ve R5 5600 var. Monitör ve monitör kolu tavsiyesi yapabilir misiniz?
Bütçeniz ne kadar?

Kullanıyorum. Arkadaşın dediği gibi. Tekrar yazmama gerek yok. Ama İncehesap'tan değil de İtopya'dan alırsanız, İyzico+Parolapara kombosu ile bu monitör 4500 gibi beleş bir fiyata geliyor. Bir de North Bayou F80 alırsınız yanına. Tadından yenmez. Uyumlu mu diye dert etmeyin boyutlar uyumlu.

7K buna vermektense arasıra indirime giriyor bunu almanızı tavsiye ederim 1 ay önce 4200TL aldım memnunum herkese tavsiyem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı