Monitör ve oyun ekipmanları önerisi

y1mus4

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, hayalimde Full beyaz bir setup var lakin ekipman bilgim çok yok. Aşağıda düşündüğüm ekipmanları ve bütçemi yazdım. Benim düşündüğüm ekipmanlardan farklı ekipmanlarda söyleyebilrisiniz, yardım ederseniz çok iyi olur.

Klavye: ne alacağım bilmiyorum. Tercihen %80 red Switch kablosuz (bütçem 3K)
Mouse:
Glorious Model O kablosuz (bütçem 2K)
Mouse pad:
X-raypad Aqua Control Plus wave 900x400 (bütçem 2K)
Monitör:
ASUS ROG Swift PG259QNR (bütçem 20k)
Kulaklık:
Logitech G733 (bütçem 5k)

Selam arkadaşlar, hayalimde Full beyaz bir setup var lakin ekipman bilgim çok yok. Aşağıda düşündüğüm ekipmanları ve bütçemi yazdım. Benim düşündüğüm ekipmanlardan farklı ekipmanlarda söyleyebilrisiniz, yardım ederseniz çok iyi olur.

Mouse:
Mouse pad:
Monitör:
Kulaklık:

VGN Dragonfly Wireless Mouse 500TL donglesi var onu da alırsan 4khz çalışıyor.

Darmoshark K8 Mekanik Klavye Klavye aşırı iyi ben birkaç gündür kullanıyorum. Hotswap switch ve caycapler değişebiliyor istediğin gibi kablosuz ayrıca.

3 Tane mousepad önerim var hangisi hoşuna giderse.

ston-hyperx-fury-s-pro-speed-edition-hx-mpfs-s-xl-fiyati,281233930.html

Monitör olarak Viewsonic fanıyım hem şık hem çok kaliteliler.

Mouse:
Mouse pad:
Monitör:
Kulaklık:

Karmaşık olmuş.
Monitör: Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms 2xHDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Kulaklık: RAZER Blackshark V2 Pro Kablosuz Kulaklık - Be - PttAVM.com Outlet olmadığına emin olursanız alın.
Mouse: VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mousepad: Lamzu Energon Mousepad
Klavye olarak Custom yapabilirim derseniz Custom yapalım.

Pad değişebilir beyaz istiyorsanız. Ama speed olarak çok iyi pad. Mouse beyaz stokları gelene kadar bekleyin.

VGN Dragonfly Wireless Mouse 500TL donglesi var onu da alırsan 4khz çalışıyor.

Darmoshark K8 Mekanik Klavye Klavye aşırı iyi ben birkaç gündür kullanıyorum. Hotswap switch ve caycapler değişebiliyor istediğin gibi kablosuz ayrıca.

3 Tane mousepad önerim var hangisi hoşuna giderse.

ston-hyperx-fury-s-pro-speed-edition-hx-mpfs-s-xl-fiyati,281233930.html

Monitör olarak Viewsonic fanıyım hem şık hem çok kaliteliler.

Hocam full beyaz setup demiştim.

Karmaşık olmuş.
Monitör: Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms 2xHDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Kulaklık: RAZER Blackshark V2 Pro Kablosuz Kulaklık - Be - PttAVM.com outlet olmadığına emin olursanız alın.
Mouse: VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse pad: Lamzu Energon Mousepad
Klavye olarak Custom yapabilirim derseniz Custom yapalım.

Pad değişebilir beyaz istiyorsanız. Ama Speed olarak çok iyi pad. Mouse beyaz stokları gelene kadar bekleyin.

Hocam peki bir şey soracağım sizce 240Hz monitör ama 4K mı yoksa 360 Hz monitör 1080p mi? Çok fazla FPS oyunu oynarım. Aklımda 3 tane 240Hz almakta var kafam çok karışık.

Hocam peki bir şey soracağım sizce 240Hz monitör ama 4K mı yoksa 360 Hz monitör 1080p mi? Çok fazla FPS oyunu oynarım. Aklımda 3 tane 240Hz almakta var kafam çok karışık.
3 tane 240 hz almak saçma hocam 1 Tane 360hz 1080p alın. 2. monitörü alacaksanız 165hz 2k alın. Son olarakta 4k monitör almak yerine 4k 120Hz televizyon alın.

3 tane 240 Hz almak saçma hocam 1 tane 360Hz 1080p alın. 2. monitörü alacaksanız 165Hz 2K alın. Son olarak da 4K monitör almak yerine 4K 120Hz televizyon alın.

Aklımda tam bir yayıncı setupı var belki yayın bile açabilirim. Yazılımla uğraştığım için beni bayağı götürecek bir şeyler istiyorum önermeleriniz için teşekkürler.

Aklımda tam bir yayıncı setupı var belki yayın bile açabilirim. Yazılımla uğraştığım için beni bayağı götürecek bir şeyler istiyorum önermeleriniz için teşekkürler.

Rica ederim bende bu dediğimi yapıyorum zaten. Direksiyon setimi 50inç televizyonum ile kullanıyorum ETS tarzı oyunlarda veya PS5 oynarken çok iyi oluyor. 144Hz ekranım 2. Ekranım. 240Hz monitörüm ise asıl oyun monitörü olarak iş görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı