Monitör ve USB portları kendiliğinden kesiliyor

Emre Kırmızı

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı kullanırken nadiren kendiliğinden monitöre görüntü gelmeyi kesiyor ve USB portlarına güç gelmiyor. Bilgisayarı resetlediğimde ise düzeliyor. Bilgisayar daha öncesinde 2-3 defa oldugu yerde devrilmişti.

Bilgisayarım kasa ama maalesef masamın altında kasa koymak için yapılan bölme kötü tasarlanmış, bir ayak boşta kalabiliyor ve düşüyor.

Benim PC aşırı eski ve ne çarpmalar yaşadı benim kasada öyle sorun yoksa kimse de olmaz😂. Sorununuz PSU kaynaklı da olabilir. En son ne zaman içini açıp güzele bir elektrik süpürgesi yardımıyla temizlediniz? Anakartta aşırı tozlanma performans düşüklüklerine ve temassızlığa bile yol açıyor.

Benim PC aşırı eski ve ne çarpmalar yaşadı benim kasada öyle sorun yoksa kimse de olmaz😂. Sorununuz PSU kaynaklı da olabilir. En son ne zaman içini açıp güzele bir elektrik süpürgesi yardımıyla temizlediniz? Anakartta aşırı tozlanma performans düşüklüklerine ve temassızlığa bile yol açıyor.
Bilggisayar 3 aylık falan toplama belki 3 ay da olmamıştır ekran kartı 2. el sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı