Monitör yere düştükten sonra görüntü vermiyor

iMantus

Femtopat
Katılım
29 Eylül 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle ben monitörü bir kere düşürdüm ardından monitörün çerçevesi yerinden çıktı ve görüntüsü gitti, ardından yerden kaldırdım hafif ekranı oynattım ve geri geldi. Birkaç hafta geçtikten sonra bilgisayarı her açtığımda monitör çalışmamaya başladı, ben de çerçevesini yerinden çıkartıp düzeltmeye devam ettim ardından bir süre öyle devam etti sonradan görüntü bozulmaya başladı ekran yeşil olmaya başladı, her gün geçtikçe monitöre garip garip şeyler oluyordu bir sarı oluyordu bir yeşil oluyordu, en son çizgiler çıktı bilgisayardan sonra bir gün açtım çalışmıyordu. Monitörü açtığımda olan ufak bir çınlama sesi olur her zaman, o ses var ama monitörün açma butonunda ışık yanmıyor ne sarı ne mavi bir şekilde aynı şekilde görüntü de yok bunun bir çözümü var mı? Yoksa tamire götürmeli miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Muhtemelen panel değişimi gerekir.
 
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Muhtemelen panel değişimi gerekir.

Cevabınız için teşekkür ederim. Panel değişimi tahmini olarak ne kadar tutar acaba? Tamire göndermek mantıklı mı yoksa yenisini mi almalıyım malum bir şeyi yaptırmak artık almaktan daha pahalı olduğu için.
 
Yeni almayla, yaptırmanın arasında 200-300 gibi farklar olacaksa yeni almak çok daha mantıklı. Zira servisler (garanti servisi) kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı yapıp çok uçuk miktarlar isteyebiliyor. Tabii normal bağımsız bir tamirciden de fiyat almak gerekli.
 
Haklısınız teşekkürler. En yakın zamanda bir tamirciye götürüp fiyatını sorduracağım çok pahalıysa yapacak bir şey yok, yardımlarınız için teşekkür ederim iyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı