Monitör yükseltmesi mi, ekran kartı yükseltmesi mi?

Tokerstr

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir kasa topladım. i5 işlemci, 8 GB RAM, MSI Pro-VD 1151 pin anakart, MSI R7 240 ekran kartı var. PUBG oyunundan yeterli verimliliği alamıyorum. Oyunda kasma yok ama çok kötü grafik var. Monitörüm VGA eski monitör. Ben şu an ekran kartı mı alayım yoksa monitör mü? Kısıtlı param var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün çözünürlüğü nedir? Ekran kartı için bütçeniz nedir? Bunları bilmeden bir şey söyleyemeyiz.

Monitör çok eski değilse bence önce ekran kartı almalısınız. Çünkü eğer yeni ve güzel bir monitör alsanız dahi şuan kullandığınız ekran kartı yüzünden çok fazla fark olmayacak. Yani yine düşük FPS ve düşük ayarlarda oynayacaksınız. Alternatif olarak ekran kartınızı ve eski monitörünüzü elden çıkararak ikinci el piyasasına biraz daha güncel bir monitör ve ekran kartı için göz gezdirebilirsiniz. Aşağı yukarı toplam 500 TL civarında ikinci el bir monitör ve RX 460 serisinden bir kart kısa vadede sizi tatmin edebilir.

Çok teşekkür ederim bu arada monitör casper çözünürlük 1360x768. Ekran kartı temin ettiğim taktirde sorun yaşarmıyım?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı