CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 788 Çözümler 2 27 Mayıs 2024 #1 Az önce bilgisayarımda pes oynuyordum ve bir anda görüntü gitti. Monitör aç kapa yaptım olmadı fişini çektim taktım olmadı ne yapabilirim?
Az önce bilgisayarımda pes oynuyordum ve bir anda görüntü gitti. Monitör aç kapa yaptım olmadı fişini çektim taktım olmadı ne yapabilirim?
quexra Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 442 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600/MSI Gaming Trio RX 6800 XT/Corsair 16 GB RAM /Asus B450M-A II/Kioxia 500 GB SSD+WD blue 1 TB HDD/Nzxt C750 80+Gold Power Supply/Arctic Liquid Freezer II-360mm Sıvı Soğutma/Rampage Iceblade Kasa./North Bayou F160 Monitör Standı. ASUS ROG STRIX XG27UCS Monitör-MSI-G274QPF Monitör Razer Deathadder V2/Gamebooster GM10B/Rampage Vandal. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2024 #2 Ramleri tak çıkar yap veya temizleyip tak çıkar yap. Biosu tak çıkar yap. Bilgisayardaki diğer bileşenleri vs. kontrol et. Artı 0 Eksi
Ramleri tak çıkar yap veya temizleyip tak çıkar yap. Biosu tak çıkar yap. Bilgisayardaki diğer bileşenleri vs. kontrol et.
KS KS CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 788 Çözümler 2 27 Mayıs 2024 #3 quexra dedi: Ramleri tak çıkar yap veya temizleyip tak çıkar yap. Biosu tak çıkar yap. Bilgisayardaki diğer bileşenleri vs. kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar açıldı monitörüm 75 hz 85 hz diye gösteriyor. Şu an ekran kartı driverini tekrar kuruyorum. Artı 0 Eksi
quexra dedi: Ramleri tak çıkar yap veya temizleyip tak çıkar yap. Biosu tak çıkar yap. Bilgisayardaki diğer bileşenleri vs. kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar açıldı monitörüm 75 hz 85 hz diye gösteriyor. Şu an ekran kartı driverini tekrar kuruyorum.