Monitörde çizgiler oluşuyor

VAVEYLA02

Decapat
Daha fazla  
Monitörümda bu tarz cizgiler pixeller olusuyor Hz dusurdurdugumde ya da AMD de bazi ayar kapattiğımda bu çizikler gidiyor. Yuksek FPS aldığımda da net akıcı bir oyuna girdigimde de bunlar çıkıyor. Sorun benim duzeltebilecegim bir şeyse ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 20240811_155232.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 20240811_155229.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 71

Monitörün panelinde bir arıza olabilir ya da ekran kartınız ile alakalı bir sıkıntı olabilir AMD de hangi ayarları kapatıyorsunuz da düzeliyor ve sistem özellikleriniz ve monitörünüz nedir harici Hz overclock vesaire yaptınız mı önceden veya şu an?

Hocam ekran karti olamaz ben bu sorun oluyor diye ekran kartini satip yenisini aldim.

Monitörüm 200Hz de çalışırken bunu yapıyor. 165 aldığımda duzeliyor. AMD ayarlarinda görüntüyü iyilestiren arttiran ayarlar da yapiyor o yüzden hepsini kapatiyorum fakat canlılığı gidiyor bu sorun monitör olabilir mi tek test etmediğim o kaldı ve garantiye yollasam düzeltirler mi?

Son düzenleme:

Kabloları kontrol ettiniz mi kablolar ne alemde ve tekrardan monitör ve sisteminiz nedir ek olarak AMD üzerinden yaptığınız ayarlar nedir açıklar mısınız?

Kabloları kontrol ettiniz mi kablolar ne alemde ve tekrardan monitör ve sisteminiz nedir ek olarak AMD üzerinden yaptığınız ayarlar nedir açıklar mısınız?

Kablolar evet hatta ben bunun ustune 2tane ev taşıdım HDMI kablosunu değiştirdim AMD ayarlarindanda butun ayarlari kapatiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…