N neunny Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 20 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, monitörde ghosting var mı?
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Ben farenin orta kısmı ile sayfayı aşağı yukarı çekince anlamıştım. Yazılar okunmuyor kayıyor gibi oluyordu.
Ben farenin orta kısmı ile sayfayı aşağı yukarı çekince anlamıştım. Yazılar okunmuyor kayıyor gibi oluyordu.
6 658936 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 15 19 Haziran 2023 #3 UFO'ların arkasında izler gölgeler benzeri şeyler çıkarsa ghosting vardır.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.586 Makaleler 4 Çözümler 56 19 Haziran 2023 #4 Video çekip atarsan daha sağlıklı olur.
N neunny Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 20 19 Haziran 2023 #5 video çektimde yüklenmiyor discordunuz var mı dsicorddan atayım revivality dedi: Video çekip atarsan daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... 658936 dedi: UFO'ların arkasında izler gölgeler benzeri şeyler çıkarsa ghosting vardır. Genişletmek için tıkla... Utku92 dedi: Ben farenin orta kısmı ile sayfayı aşağı yukarı çekince anlamıştım. Yazılar okunmuyor kayıyor gibi oluyordu. Genişletmek için tıkla...
video çektimde yüklenmiyor discordunuz var mı dsicorddan atayım revivality dedi: Video çekip atarsan daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... 658936 dedi: UFO'ların arkasında izler gölgeler benzeri şeyler çıkarsa ghosting vardır. Genişletmek için tıkla... Utku92 dedi: Ben farenin orta kısmı ile sayfayı aşağı yukarı çekince anlamıştım. Yazılar okunmuyor kayıyor gibi oluyordu. Genişletmek için tıkla...
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.586 Makaleler 4 Çözümler 56 19 Haziran 2023 #6 neunny dedi: Video çektimde yüklenmiyor Discord'unuz var mı dsicorddan atayım Genişletmek için tıkla... YouTube yukleyip paylaşın burada
neunny dedi: Video çektimde yüklenmiyor Discord'unuz var mı dsicorddan atayım Genişletmek için tıkla... YouTube yukleyip paylaşın burada
N neunny Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 20 19 Haziran 2023 #7 revivality dedi: YouTube yukleyip paylaşın burada Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyrun hocam revivality dedi: YouTube yukleyip paylaşın burada Genişletmek için tıkla... var mı ghosting Son düzenleme: 19 Haziran 2023
revivality dedi: YouTube yukleyip paylaşın burada Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyrun hocam revivality dedi: YouTube yukleyip paylaşın burada Genişletmek için tıkla... var mı ghosting
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.586 Makaleler 4 Çözümler 56 19 Haziran 2023 #8 neunny dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam Var mı ghosting Genişletmek için tıkla... Var gibi duruyor.
neunny dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam Var mı ghosting Genişletmek için tıkla... Var gibi duruyor.
N neunny Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 20 19 Haziran 2023 #9 revivality dedi: Var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... peki ne yapmam lazım bugün yeni geldi monitör
revivality dedi: Var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... peki ne yapmam lazım bugün yeni geldi monitör
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.586 Makaleler 4 Çözümler 56 19 Haziran 2023 #10 neunny dedi: Peki ne yapmam lazım bugün yeni geldi monitör Genişletmek için tıkla... Aldığın yerle iletişime geçmelisin.
neunny dedi: Peki ne yapmam lazım bugün yeni geldi monitör Genişletmek için tıkla... Aldığın yerle iletişime geçmelisin.