Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 4 Ağustos 2022 #1 Monitörde normalde görüntü olması gerekirken ekran komple gri oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Fury61 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 104 4 Ağustos 2022 #2 Ne gibi durumlarda yaşanıyor mesela Alt Tab attığın zaman? Artı 0 Eksi
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 4 Ağustos 2022 #3 Hocam ne zaman oluyor? Bir de bilgisayarı televizyona ya da başka bir monitörde ekranını bağlayıp deneyin, sonucu paylaşın yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
Hocam ne zaman oluyor? Bir de bilgisayarı televizyona ya da başka bir monitörde ekranını bağlayıp deneyin, sonucu paylaşın yardımcı olalım.
KS KS Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 15 Ağustos 2022 #4 King1211 dedi: Hocam ne zaman oluyor? Bir de bilgisayarı televizyona ya da başka bir monitörde ekranını bağlayıp deneyin, sonucu paylaşın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Tvye bağladım açılıyor ve diyelim normalde no signal yazacak ekran gri oluyor siyahta diyebiliriz bide yolladım garantiye bakalım napcaklar Artı 0 Eksi
King1211 dedi: Hocam ne zaman oluyor? Bir de bilgisayarı televizyona ya da başka bir monitörde ekranını bağlayıp deneyin, sonucu paylaşın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Tvye bağladım açılıyor ve diyelim normalde no signal yazacak ekran gri oluyor siyahta diyebiliriz bide yolladım garantiye bakalım napcaklar