Monitörde ışık sızması nasıl anlaşılır?

Siyah bir ekranda sagdan soldan bakıp anlaşılıyor CF390 serisi Samsung'larda anlaşılıyor mesela öyle.

Ekran görüntüsünde görünemez ışık sızması, çünkü sanal bir şey değil.

Odadaki ışığı kapatıp monitörde siyah ekran açın, fotoğrafını dışarıdan çekin. Gün gibi belli olacaktır.

Ekranın dip kısımları, ekranın parlaklığından daha parlak olursa ışık sızması var demektir.

Aga komik değil mi ya? Ekran görüntüsü atmış Duyarcılar gelir şimdi herkes her şeyi bilmek zorunda falan değil.

Aga komik değil mi ya? Ekran görüntüsü atmış Duyarcılar gelir şimdi herkes her şeyi bilmek zorunda falan değil.
İnsanlar her şeyi bilemez bu kusur değildir fakat insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışmazsa bu kusurdur.Sana cevap vermek bile bir utanç benim için.

İnsanlar her şeyi bilemez bu kusur değildir fakat insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışmazsa bu kusurdur.Sana cevap vermek bile bir utanç benim için.
Her şeyi bilsin demiyoruz. Bunun normal bir insanın aklına gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Her şeyide herkes öğretemesi lazım değilya. Utanman gereken inan bana bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…