D dgn34 Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 62 24 Eylül 2020 #1 2 Ay önce aldığım monitör için ışık sızması testi yaptım fakat emin olamadım. Sizce herhangi bir problem var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2020
2 Ay önce aldığım monitör için ışık sızması testi yaptım fakat emin olamadım. Sizce herhangi bir problem var mı?
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #2 Siyah ekranın ekran görüntüsünü atmış olamazsın değil mi ?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 24 Eylül 2020 #3 Siyah bir ekranda sagdan soldan bakıp anlaşılıyor CF390 serisi Samsung'larda anlaşılıyor mesela öyle.
Siyah bir ekranda sagdan soldan bakıp anlaşılıyor CF390 serisi Samsung'larda anlaşılıyor mesela öyle.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 24 Eylül 2020 #4 Ekran görüntüsünde görünemez ışık sızması, çünkü sanal bir şey değil. Odadaki ışığı kapatıp monitörde siyah ekran açın, fotoğrafını dışarıdan çekin. Gün gibi belli olacaktır.
Ekran görüntüsünde görünemez ışık sızması, çünkü sanal bir şey değil. Odadaki ışığı kapatıp monitörde siyah ekran açın, fotoğrafını dışarıdan çekin. Gün gibi belli olacaktır.
1 12345678 Decapat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 399 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #5 Ekranın dip kısımları, ekranın parlaklığından daha parlak olursa ışık sızması var demektir.
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 913 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #6 Aga komik değil mi ya? Ekran görüntüsü atmış Duyarcılar gelir şimdi herkes her şeyi bilmek zorunda falan değil.
Aga komik değil mi ya? Ekran görüntüsü atmış Duyarcılar gelir şimdi herkes her şeyi bilmek zorunda falan değil.
D dgn34 Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 62 24 Eylül 2020 #7 Mr.Kitty dedi: Aga komik değil mi ya? Ekran görüntüsü atmış Duyarcılar gelir şimdi herkes her şeyi bilmek zorunda falan değil. Genişletmek için tıkla... İnsanlar her şeyi bilemez bu kusur değildir fakat insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışmazsa bu kusurdur.Sana cevap vermek bile bir utanç benim için.
Mr.Kitty dedi: Aga komik değil mi ya? Ekran görüntüsü atmış Duyarcılar gelir şimdi herkes her şeyi bilmek zorunda falan değil. Genişletmek için tıkla... İnsanlar her şeyi bilemez bu kusur değildir fakat insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışmazsa bu kusurdur.Sana cevap vermek bile bir utanç benim için.
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 913 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #8 dgn34 dedi: İnsanlar her şeyi bilemez bu kusur değildir fakat insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışmazsa bu kusurdur.Sana cevap vermek bile bir utanç benim için. Genişletmek için tıkla... Her şeyi bilsin demiyoruz. Bunun normal bir insanın aklına gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Her şeyide herkes öğretemesi lazım değilya. Utanman gereken inan bana bu değil
dgn34 dedi: İnsanlar her şeyi bilemez bu kusur değildir fakat insanlar bir şeyler öğrenmeye çalışmazsa bu kusurdur.Sana cevap vermek bile bir utanç benim için. Genişletmek için tıkla... Her şeyi bilsin demiyoruz. Bunun normal bir insanın aklına gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Her şeyide herkes öğretemesi lazım değilya. Utanman gereken inan bana bu değil