Monitörde kablo bağlı değil hatası

Pherimenium

Kilopat
Yer
Antakya/Hatay
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sistemi alalı 2 seneyi geçti ve inanır mısınız aldığımdan beri bu problemle karşı karşıyayım. Ekran kartını gönderdim arızalı çıktı yenisi geldi. Yeni gönderdiklerini de bir zaman sonra tekrar gönderdim kapasitör değiştirilerek arıza giderilmiştir dediler. Daha sonra SSD yolladım. Arıza rastlanmadı dediler. Anakart da aynı şekilde arızaya rastlanmadı dediler. Fakat ben her ne kadar ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapsam da sürücü zaman aşımı meydana geldi deyip ekranım gidiyor. Gerçekten gına geldi sistemi satmama az kaldı. Mesaj aşırı uzun oldu kusura bakmayın ama içime tak etti artık. Umarım yardımlarınızla bu sorunu hallederiz. İyi forumlar.

Sistem bileşenleri nedir hocam? Bu sorun büyük ihtimalle ekran kartı kaynaklı.

İşlemci; AMD Ryzen 5 1600 AF. Ana Kart; Gigabyte B450M S2H. RAM; Corsair 16 GB 3000 Mhz. Ekran Kartı; MSI Armor RX570. Kasa; Corsair Spec Delta RGB. PSU; Corsair VS550 550w 80+ SSD; Adata SU630 480 GB.

Ekran kartı için UV da yapabilirsiniz. Bir de VBIOS kaynaklı da olabilir. Yapabilirseniz bunu da güncelleyip deneyebilirsiniz. Şahsen yapmadım. PSU'da sıkıntı çıkmamış. Bu durumda ekran kartına odaklanmak daha iyi olur.

Yardımcı olabilir. Mantığı aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı