Monitörüm 10 gün falan oldu böyle olalı. Sizce monitörden mi, ekran kartından mı kaynaklanan bir problem? Renkleri bir tuhaf gösteriyor, bazı GIF'leri Full beyaz olarak görüyorum.
Aldım hocam ss alıp fotoğrafı başkasına atınca veya kendim painte yapıştırıp paint sekmesini biraz küçültünce o karanlık kısımlar net görünüyor veya başkasına ss atınca orada net görünüyor yani ekran fotoğrafı alınca o siyah bozuk kısımlar sağlammış gibii temiz net görünüyor ama benim ekranımda ise bozuk siyah görünüyor
Dediğiniz gibi SS alınca net çıkıyor hiçbir yerde karaltı olmuyor ama kendim monitörden bakınca siyah o kısımlar bu arada o ekran kartı yaptırılabilir mi sizcr.
Dediğiniz gibi SS alınca net çıkıyor hiçbir yerde karaltı olmuyor ama kendim monitörden bakınca siyah o kısımlar bu arada o ekran kartı yaptırılabilir mi sizcr.
Var. Bilgisayarı televizyona bağla. Olmadı işlemcine dahili grafik kartı varsa ekran kartını çıkarıp deneyebilirsin. Maalesef sistemini paylaşmadığın için bir şey diyemiyorum yazdıklarımla alakalı.