Monitörde kavis avantajları

Bütçe
999999999999999
27" ve üzeri monitörlerde kenarlara bakmayı kolaylaştırabilir. 24" vardı bende ve hiçbir şekilde etki etmiyordu. Farkını ben sezemedim en azından.

Ben kavisin bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Bence düz ekran çok daha işlevsel ve kullanışlı. Tamamen kendi fikrim..

Bu monitörü alırken 7/24 oyun oynamıyoruz sonuçta. Film izliyoruz, video izliyoruz bazen arkadaşlarımız geliyor 3-4 kişi o ekrana bakarak maç izliyoruz ve kavisli ekran bunun için çok büyük dezavantaj.

Kavisli olmasının ne gibi avantajları var? Bir de 'r' ne kadar düşük olursa kavis o kadar fazla mı olur?

Bütçe neden 99999999999999999? Bütçe girmek zorunda değilsiniz ki.

Sorunuza gelecek olursak bence bir avantajı yok. Tamamen görüntü. Günlük kullanım için gereksiz. Oyun içinde avantajı yok.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Hocam, bence düz IPS panel daha iyi. Zaten en iyi görüş açısı sunan panel. Kavisli ekranın bana göre avantajı yok. VA panel için olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı