Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Arkadaşımın monitöründe mavi filtre tarzı bir şey var. Kabloları tak çıkar yaptı ama düzelmedi. Hata resmi: Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-07-01 at 13.17.44.jpeg 145,4 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşımın monitöründe mavi filtre tarzı bir şey var. Kabloları tak çıkar yaptı ama düzelmedi. Hata resmi:
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 1 Temmuz 2024 #2 Dngmr dedi: Arkadaşımın monitöründe mavi filtre tarzı bir şey var. Kabloları tak çıkar yaptı ama düzelmedi. Hata resmi: Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından belki filtre açıktır veya renk ayarı bozuktur, ayarları kontrol edin. Artı 0 Eksi
Dngmr dedi: Arkadaşımın monitöründe mavi filtre tarzı bir şey var. Kabloları tak çıkar yaptı ama düzelmedi. Hata resmi: Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından belki filtre açıktır veya renk ayarı bozuktur, ayarları kontrol edin.
KS KS Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 KEROXEA dedi: Monitör ayarlarından belki filtre açıktır veya renk ayarı bozuktur, ayarları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Baktık ama öyle bir şey bulamadık. Artı 0 Eksi
KEROXEA dedi: Monitör ayarlarından belki filtre açıktır veya renk ayarı bozuktur, ayarları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Baktık ama öyle bir şey bulamadık.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 1 Temmuz 2024 #4 Dngmr dedi: Baktık ama öyle bir şey bulamadık. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir? Bir de monitördeki ayar menüsünün resmini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Dngmr dedi: Baktık ama öyle bir şey bulamadık. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir? Bir de monitördeki ayar menüsünün resmini atabilir misiniz?
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 Kabloyu sabit taktıgınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #6 KEROXEA dedi: Monitör modeli nedir? Bir de monitördeki ayar menüsünün resmini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum. Jeagerjaquezz dedi: Kabloyu sabit taktıgınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Dosya Ekleri IMG-20240701-WA0008.jpg 69,5 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
KEROXEA dedi: Monitör modeli nedir? Bir de monitördeki ayar menüsünün resmini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum. Jeagerjaquezz dedi: Kabloyu sabit taktıgınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 2 Temmuz 2024 #7 Dngmr dedi: Modelini bilmiyorum. Evet Genişletmek için tıkla... Resimdeki yerde sağ altta boya paleti var oraya bakın hocam. Artı 0 Eksi
Dngmr dedi: Modelini bilmiyorum. Evet Genişletmek için tıkla... Resimdeki yerde sağ altta boya paleti var oraya bakın hocam.