Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.471 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 24 Haziran 2020 #11 O zaman monitör kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Fatih Ulusu dedi: Aynı girişe 2. monitörümü taktım bir sorun olmadı. Çift monitör kullanıyorum birinde sorun var. Genişletmek için tıkla...
O zaman monitör kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Fatih Ulusu dedi: Aynı girişe 2. monitörümü taktım bir sorun olmadı. Çift monitör kullanıyorum birinde sorun var. Genişletmek için tıkla...
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.778 Makaleler 8 Çözümler 241 Yer İstanbul 24 Haziran 2020 #12 Ekran kartının üzerindeki dirençlerden birisi yanmıştır. Hangi direncin yandığını anlayabilirsen kendin de tamir edebilirsin.
Ekran kartının üzerindeki dirençlerden birisi yanmıştır. Hangi direncin yandığını anlayabilirsen kendin de tamir edebilirsin.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 24 Haziran 2020 #13 Fatih Ulusu dedi: Garantide herhangibir ücret talep ederler mi? Genişletmek için tıkla... Sizden kaynaklı bir sorun değilse almayacaklardır.
Fatih Ulusu dedi: Garantide herhangibir ücret talep ederler mi? Genişletmek için tıkla... Sizden kaynaklı bir sorun değilse almayacaklardır.
Fatih Ulusu Kilopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : AMD Ryzen 7 2700 Ekran kartı : Aorus RTX 2070 Bellek : Corsair vengence RGB PRO 3200MHZ (2x8GB) Anakart : Aorus x470 SSD : Samsung 840 EVO Cinsiyet Erkek Meslek Drone Pilotu 24 Haziran 2020 #14 O zaman ben yarın belgelerimi alıp en yakın Vatan Bilgisayar şubesine gideyim. Gittikten sonra güncelleme yayımlarım. Teşekkürler.
O zaman ben yarın belgelerimi alıp en yakın Vatan Bilgisayar şubesine gideyim. Gittikten sonra güncelleme yayımlarım. Teşekkürler.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 15 Haziran 2021 #15 Fatih Ulusu dedi: Aynı girişe 2. monitörümü taktım bir sorun olmadı. Çift monitör kullanıyorum birinde sorun var. Genişletmek için tıkla... Usta, tıpatıp aynısı. Aynı sorun bende de mevcut ve konusunu açmıştım, çözümünü buldun mu yahu? Son düzenleme: 15 Haziran 2021
Fatih Ulusu dedi: Aynı girişe 2. monitörümü taktım bir sorun olmadı. Çift monitör kullanıyorum birinde sorun var. Genişletmek için tıkla... Usta, tıpatıp aynısı. Aynı sorun bende de mevcut ve konusunu açmıştım, çözümünü buldun mu yahu?
Fatih Ulusu Kilopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : AMD Ryzen 7 2700 Ekran kartı : Aorus RTX 2070 Bellek : Corsair vengence RGB PRO 3200MHZ (2x8GB) Anakart : Aorus x470 SSD : Samsung 840 EVO Cinsiyet Erkek Meslek Drone Pilotu 15 Haziran 2021 #16 Furkan_D dedi: Usta, tıpatıp aynısı. Aynı sorun bende de mevcut ve konusunu açmıştım, çözümünü buldun mu yahu? Genişletmek için tıkla... Ürünü garantiye yolladım. Kusurlu ürün kabul edilip yenisini yolladılar.
Furkan_D dedi: Usta, tıpatıp aynısı. Aynı sorun bende de mevcut ve konusunu açmıştım, çözümünü buldun mu yahu? Genişletmek için tıkla... Ürünü garantiye yolladım. Kusurlu ürün kabul edilip yenisini yolladılar.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 15 Haziran 2021 #17 Fatih Ulusu dedi: Ürünü garantiye yolladım. Kusurlu ürün kabul edilip yenisini yolladılar. Genişletmek için tıkla... Ya ben de geçen sene almıştım Viewsonic den sizce göndermeli miyim?
Fatih Ulusu dedi: Ürünü garantiye yolladım. Kusurlu ürün kabul edilip yenisini yolladılar. Genişletmek için tıkla... Ya ben de geçen sene almıştım Viewsonic den sizce göndermeli miyim?
Fatih Ulusu Kilopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : AMD Ryzen 7 2700 Ekran kartı : Aorus RTX 2070 Bellek : Corsair vengence RGB PRO 3200MHZ (2x8GB) Anakart : Aorus x470 SSD : Samsung 840 EVO Cinsiyet Erkek Meslek Drone Pilotu 15 Haziran 2021 #18 Furkan_D dedi: Ya ben de geçen sene almıştım Viewsonic den sizce göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle göndermelisiniz.
Furkan_D dedi: Ya ben de geçen sene almıştım Viewsonic den sizce göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle göndermelisiniz.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 15 Haziran 2021 #19 Fatih Ulusu dedi: Bence kesinlikle göndermelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ya aslında ben göndermiştim de ürünü güzel paketlenmemis diye geri gönderdiler sonra kargo ucreti felan istediler 26 TL ondan sonra babam yeter dedi kullan dedi vallahi böyle.
Fatih Ulusu dedi: Bence kesinlikle göndermelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ya aslında ben göndermiştim de ürünü güzel paketlenmemis diye geri gönderdiler sonra kargo ucreti felan istediler 26 TL ondan sonra babam yeter dedi kullan dedi vallahi böyle.