Monitörde yatay silik çizgi problemi

• Konuyu başlatan ohga
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.148

ohga

Kilopat
Daha fazla  
Kullandığım Aoc G2460PG monitörde alt kısmında resimdeki gibi 1 px yüksekliğinde en sağdan en sola doğru uzanan renkleri soluklaştıran (beyazlaştıran) bir çizgi mevcut bunun kaynağı ekran kartımı yoksa monitörden mi kaynaklanıyor olabilir? İlk kez böyle bir sorun görüyorum genelde etrafımda forumlarda gördüğüm kadarıyla hiç böyle bir sorunla karşılaşılmamış buradaki engin bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Ekran kartı Nvidia GTX 1080.

Ek olarak şuanda başka bir monitör kullanıyorum 1600x900 çözünürlükte (AOC markalı monitörüm 1920x1080 çözünürlükte) bir sorun yok.

374461 374467

Son düzenleyen: Moderatör:
TV için dene. Yani monitörde DP girişi var diyorsunuz ve ekran kartında DP girişi var diyorsunuz. Televizyona takıp deneyin.
televizyonda dp girişi yok ancak hdmi var fark oluşturur mu çünkü şuan kullandığım monitör de hdml den bağlı (vga dan hdmi dönüştürücüyle) bir sıkıntı yok

Yüksek ihtimalle ya giriş ya da kablo bozulmuştur. HDMI ile çalışıyorsa öyle kullanın sıkıntı olmaz.
cevabınız için teşekkürler ama maalesef çözüm için hdmi kullanın demeniz pek işime yaramaz çünki Aoc G2460PG modelinde sadece dp girişi var :) ayrıca ekran kartımın başka dp girişlerinde de denedim sonuç aynı ancak başka kablo bulabilirsem deneyeceğim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı