Benim ki şu; Dell G2722HSS. Merak ettim.Isınma olacağını sanmam ama monitör modelinizi belirtin o zaman daha iyi yorum yapabilirsiniz.
Benim ki şu; Dell G2722HSS. Merak ettim.Isınma olacağını sanmam ama monitör modelinizi belirtin o zaman daha iyi yorum yapabilirsiniz.
Gece ışığını çalıştırın, rahatlarsınız.Geceleri gözümü alıyor, o zaman kısıyorum. Gündüz gözümü alma gibi bir durum yok.
Frontend ile ilgileniyorum renkleri doğru görmem gerekiyorGece ışığını çalıştırın, rahatlarsınız.Eki Görüntüle 1696426
Benimki şu; Dell G2722HSS. Merak ettim.
Sağolasınız hocam. İyi günler dilerim.Hocam konuda ki olay tamamen abartı. Zaten monitörün üretiminde belli bir Hz sunulmuş ve test edilmiş. Isınan panel normal değerinde ısınır. Bir ampulun ısınması gibi düşün.
Anca üçüncü part yazılım ile OC yapıp Hz'yi arttırırsan çektiği voltajı da arttırdığın için ısınma normalin üstüne çıkar. Konu bundan ibaret.
Sizin monitörü kullanmanızda bir anormallik bulunmuyor. Alıştığın gibi devam et.![]()
Bırakın ısınsın. Elektronik cihazlar soğuk çalışmaz, öyle bir kural yok.. Cidden kafasından sorun yarıp, çözmeye çalışan insanlar var burada. 1 deli taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış hesabı.Arkadaşlar monitör 144 Hz NVIDIA ayarlarından 144Hz'ye çekince eli koyunca arka kısma ısıtıyordu bayağı oradan 85Hz çektim kaç saattir kullanıyorum ısınmıyor hiç 144Hz de bayağı ısınıyordu.
Hocam yanlış bilgi... OC yapınca voltaj artmaz. Fabrikanın verdiği voltaj ayarları durur.Anca üçüncü part yazılım ile OC yapıp Hz'yi arttırırsan çektiği voltajı da arttırdığın için ısınma normalin üstüne çıkar. Konu bundan ibaret.
Hocam yanlış bilgi... OC yapınca voltaj artmaz. Fabrikanın verdiği voltaj ayarları durur.
Bizim Overclock dediğimiz şey zaten yazılımsal kilidin/sınırın üstüne çıkmak oluyor.
Mesela X monitörü fabrikadan Max 240 Hz olarak geliyor ve biz onu aynı voltajlar ile 260'a zorluyoruz. Firma yapmıyor çünkü o riske girmek istemiyor. Arabaların hız kilitleri gibi düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.