Monitördeki D-Sup Kablosu Nereye Takılır?

MR_VAVEYLA

Hectopat
Ben yeni bir kasa topladım montajını falan yaptım ama D-Sub kablosunu taktığımda sinyal yok diyor, her türlü yolu denedim ve şu an yanlış yere mi takıyorum diye şüphelendim şimdi benim bir tek anakartda D-Sub kablosunu sokabileceğim bir yer var ama dönüştürücü falan kullanarak.
Ekran kartındaki HDMI yerine mi takmalıyım? Yoksa ankarttaki yere taktığımda sinyal yok diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ekran kartından görüntü almak istiyorsanız, kabloyu harici ekran kartına takmalısınız. Ekran kartı ve monitörde aynı giriş var ise, o kablo türünü oraya takmalısınız. Yoksa dönüştürücü kullanmanız gerekir.

Harici ekran kartından görüntü almak istiyorsanız, kabloyu harici ekran kartına takmalısınız. Ekran kartı ve monitörde aynı giriş var ise, o kablo türünü oraya takmalısınız. Yoksa dönüştürücü kullanmanız gerekir.
dediğini anladım ama bide şey dicem şimdi ben anakarta takıyorum kabloyu ama sinyal yok diyo bu normal mi onu sorcaktım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı