Monitördeki sert parmak izi temizlenebilir mi?

Daha fazla  
Monitör açıkken de gözüküyor. Biri sert bir şekilde parmağını dokundurmuş gibi. Yine de silsem geçer mi acaba? Resmini koyamıyorum şu an fakat monitör açıkken de çok belli oluyor. Küçük parmak izleri gibi değil.

Monitör açıkken de gözüküyor. Biri sert bir şekilde parmağını dokundurmuş gibi. Yine de silsem geçer mi acaba? Resmini koyamıyorum şu an fakat monitör açıkken de çok belli oluyor. Küçük parmak izleri gibi değil.

Hocam neden silmiyorsunuz ki? Bezle silmeyi deneyin.

Bunun özel bir temizleyicisi mi spreyi mi öyle bir şeyi vardı. Normal bezle silmek zarar veriyormuş herhalde. O temizleyici şu an bende yok.

Hocam bilgisayarı aldığımdan beri beze kolonya sıkıp temizliyorum monitörü. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Bazı forum sitelerinde bunun yanlış olduğunu gördüm. Normal sulu bezle silsem sorun olur mu acaba? Nemlendirip tabii.

Nemli bezle silebilirsiniz. Ama sakın çerçevelere çok yaklaşmayın. Bizim televizyonu öyle sildik şu an ölü piksel dolu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı