Monitördeki VGA kablosu çıkartılırsa görüntü gelir mi?

ademyck

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba GT 730 ekran kartım var ve çok ısınıyor, ne yapsam etsem sorun çözülmedi. Driver güncellemelerini yapamıyorum, 2020-2022 arası tümünü denedim olmadı. NVIDIA'nın sitesinden şu anki sürücüm 391.35 WHQL. NVIDIA GeForce Experience indilirmiyor hata veriyor, ben de AMD A6 6400K işlemcim APU işlemci olduğunu fark ettim. İçinde Radeon 8470D olduğunu gördüm ve YouTube üzerinden oyun testine baktım ve beni tatmin etti. GT 730 kadar olmasa da iyi bana göre. Kasayı açıp ekran kartını çıkartamam, kasayı nasıl sökeceğim edeceğim bilmiyorum, VGA kablosunu çıkartsam monitörden sonra PC'yi başlatsam görüntü gelir mi? Yani onboard'a geçer mi?

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba GT 730 ekran kartım var ve çok ısınıyor, ne yapsam etsem sorun çözülmedi. Driver güncellemelerini yapamıyorum, 2020-2022 arası tümünü denedim olmadı. NVIDIA'nın sitesinden şu anki sürücüm 391.35 WHQL. NVIDIA GeForce Experience indilirmiyor hata veriyor, ben de AMD A6 6400K işlemcim APU işlemci olduğunu fark ettim. İçinde Radeon 8470D olduğunu gördüm ve YouTube üzerinden oyun testine baktım ve beni tatmin etti. GT 730 kadar olmasa da iyi bana göre. Kasayı açıp ekran kartını çıkartamam, kasayı nasıl sökeceğim edeceğim bilmiyorum, VGA kablosunu çıkartsam monitörden sonra PC'yi başlatsam görüntü gelir mi? Yani onboard'a geçer mi?
Basit bir işlem youtube dan bir kaç video izleseniz olayı kaparsınız.

Arkadaşlar merhaba GT 730 ekran kartım var ve çok ısınıyor, ne yapsam etsem sorun çözülmedi. Driver güncellemelerini yapamıyorum, 2020-2022 arası tümünü denedim olmadı. NVIDIA'nın sitesinden şu anki sürücüm 391.35 WHQL. NVIDIA GeForce Experience indilirmiyor hata veriyor, ben de AMD A6 6400k işlemcim APU işlemci olduğunu fark ettim. İçinde Radeon 8470D olduğunu gördüm ve YouTube üzerinden oyun testine baktım ve beni tatmin etti. GT 730 kadar olmasa da iyi bana göre. Kasayı açıp ekran kartını çıkartamam, kasayı nasıl sökeceğim edeceğim bilmiyorum, VGA kablosunu çıkartsam monitörden sonra PC'yi başlatsam görüntü gelir mi? Yani Onboard'a geçer mi?

Onboarda geçmez ekran kartını çıkartmanız lazım direk sistem açılmaz zaten.

Ekran kartını çıkarmanız gerekiyor diye biliyorum. Zaten takılı olduğu için enerji verecektir. Bu sayede harici ekran kartından çalıştırmayı dener bilgisayar. Ancak devre dışı bırakılıyordu sanırım. O şekilde çözülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı