Monitörden Gelen Ses

samo1903

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi Forumlar.

Bilgisayarımı kapattıgım zaman Bazen Bilgisayarın Hapörlerinden Cızırtı Sesi geliyor.

Ve ses Monitörden Cıkıyor.

Bazende Bilgisayar beklemeye aldıgında kendini monitör kapandıgı anda cızırtı sesi geliyor.

Monitörün içindeki besleme devresinden veya görüntü panelinden gelir bu ses. Bu sesin aynısı benim CASPER marka dandik monitörümde de var. Sesi engellemek istiyorsan hiç bulaşma. Çözümü yok çünkü.

Monitörün içindeki besleme devresinden veya görüntü panelinden gelir bu ses. Bu sesin aynısı benim CASPER marka dandik monitörümde de var. Sesi engellemek istiyorsan hiç bulaşma. Çözümü yok çünkü.
Ekran kartını degiştirmiştim böle bi sorun yoktu. Benim Monitörün markasıda Casper.

Casper monitörler böyle işte. Markası falanda belli olmuyor. Driver hiç yok zaten. Yapacağın şey, bozulana kadar kullan. Ya da yenisini al. Benimki bozuldu tamir ettim zor ayakta duruyor. Bende yeni bir monitör alacağım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı