Çözüldü Monitöre takılan JBL Quantum 100 mikrofonu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Osman Tüzenli

Decapat
Daha fazla  
Bugün sipariş verdiğim JBL Quantum 100 kulaklığım geldi, hemen monitöre takıp kullanmaya başladım ancak mikrofonu bir türlü çalıştıramadım, kasaya takma gibi bir seçeneğim de yok çünkü laptop kullanıyorum, çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Monitörlerde combo jack olmuyor. Bu durumda maalesef doğrudan laptopa takmanız gerekiyor. Kablo kısa geliyorsa bir ucu dişi bir ucu erkek kablo alabilirsiniz.
Monitörlerde combo jack olmuyor. Bu durumda maalesef doğrudan laptopa takmanız gerekiyor. Kablo kısa geliyorsa bir ucu dişi bir ucu erkek kablo alabilirsiniz.

Çözüm

Hocam laptoptaki bir adet olan kulaklık girşine taktım ve mikrofonum çalıştı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, bir de sizden ricam kablo çok kısa geliyor bunun için bir uzatma kablosu önerebilir misiniz?

Mikrofon destekli olanlar biraz pahalı. Kaliteli olarak şu olabilir;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…