Monitöre taktığım USB'lerden klavye stabil çalışmıyor

EvreNoice

Hectopat
Daha fazla  
Monitörümde 4 adet USB çıkışı var 3'ü mavi biri sarı. Laptop sürekli hareketli olduğu için takmam gereken 4 adet USB girişini (klavye, mouse, hoparlör, kulaklık) sürekli laptopa tak çıkar yapmak istemiyorum. Monitör USB'lerinin çalışması için printer kablosu alıp takmak gerekiyormuş. Yuvasına taktım ve laptopa bağladım HDMI ile birlikte. Kulaklıklar ve mouse stabil çalışıyor ancak klavye sürekli kapanıp açılıyor. Bir kere açılınsa sorun yok ama genelde laptop kapağını kapatıp açtığımda ya da laptopu tekrar taktığımda durumu değişiyor. Ya çalışmıyor ya bir yanıp sönüyor. Direkt laptopa takınca sorun yok ama monitörden bağlamak istiyorum sadece 1 USB ve 1 HDMI ile işimi görmek için. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama o klavye çoklu USB'de kullanılmıyordu sanırım ya da 2 sınır vardı. Sadece klavye ile mouse bağla bakalım klavye çalışacak mı? Eğer çalışıyorsa mouseyi çıkar hoparlörü tak çalışmazsa USB'den yeterli gücü çekemiyor çalışırsa da sınır var demektir. Klavye bir tık üst düzey çünkü kendi yazılımı v.s var.

Sadece klavyeyi çoklayıcıya değil monitördeki boş slota takarsın.

Tam anlamadım ama 4 tanesi birden normal şartlarda çalışıyor yani ekran monitörde iken sonradan klavyeyi takarsam çalışıyor. ya da çalışmadığı sıra tak çıkar yaparsam yine çalışıyor. Ama bilgisayarı baştan açtığımda klavye açılmıyor tak çıkar gerekiyor. Bunların hepsi monitöre bağlı iken. Laptopta takılıyken sorun yok. Şimdi sadece klavye takılı iken kapatıp açacağım yazarım birazdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…