Monitörsüz 3.500 TL bütçe ile toplama kasa

Bütçe
3500

AtakaN`

Centipat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Selamünaleyküm, malum kasa almam gerek. Günümüz oyunlarına merak saldım. Forza Horizon 4 gibi oyunu kaldıran bir kasa toplamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Monitör olmadan toplama istiyorum ama monitörüm 7 yıllık ama eski değil, yeni aldığım kasaya girişler uyumlu olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Monitörün HDMI girişi varsa uyar VGA ise dönüştürücü gerekli.
şimdi baktımda VGA olduğunu gördüm kasayı aldığım zaman dönüştürücü şart olacak teşekkür ederim
Günümüz sistemlerinde NVMe şart oldu HDD almamanızı şiddetle tavsiye ediyorum, ek olarak yazıyım.
bilmediğimden soruyorumda SSD ve NVM farklı şeyler mi cevabınız için teşekkür ederim
Monitörü converter ile bağlayabilirsiniz.
Toplam 3133 tl. Kalan paraya 2. el bir kasa ve 500w 80+ PSU bulmaya çalışmalısınız.
şuan 2. el piyasası biraz karışık bi durumda kasaların hava çıkışlarını çok anlamadığım için 0 almam daha güvenilir olacak gibi cevabınız için teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı