Monitörü 144Hz Yapınca Kapanıp Açılıyor

@Jaykover monitör arızalıydı büyük ihtimalle iade ettim kurtudum. Asus Tuf monitör aldım. Şu an senin monitöre benzer monitör var. Galiba hız aşırtma var senin monitörde ondan kaynaklanıyor. Şöyle dene birde; G-sync kapatıyorsun. Adaptive sync varsa açıyorsun, (biraz karanlık olur. parlaklığı sona getir varsa shadow boost 3 yap). Nvidia kullanıyorsan düşey senkronizasyonu hızlı yapıyorsun kaydedip çıkıyorsun. Pc yi resliyorsun büyük ihtimalle düzelir.
Maalesef bu da olmadı. Yeni monitöre yürüyeceğim anlaşılan.

Benimki de bazen kendini 120 hz e çekiyor. 144 yada 165 hz kayboluyor. Ekran kartından girişleri değiştirince düzeliyor. Mesela dp 1 de ise 2. girişe takıyorum diğer frekanslar geri geliyor.

Benimki de bazen kendini 120 hz e çekiyor. 144 yada 165 hz kayboluyor. Ekran kartından girişleri değiştirince düzeliyor. Mesela dp 1 de ise 2. girişe takıyorum diğer frekanslar geri geliyor.
Hocam 10 Mayıs 88'lilerin ortak laneti sanırım bu :) Önerebileceğiniz monitör var mı peki?

Hiç sorma başımız beladan kurtulmuyor. 😁Eğer 2k ips arıyorsan şu an gaming gentr de dell monitör var 2k 165 hz çok güzel monitör. Bir daha asus monitör almam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı