Monitörü anakarttaki girişe bağlarsam GPU'dan gelen görüntüyü mü alırım ?

Baris_han

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar önceden açtığım konuda toplamak istediğim PC' yi paylaşmıştım. Topladığım PC için anakart Z97 GAMING 3 seçmiştim. Bu anakartta VGA girişi bulunuyor. Sorum şu;
Benim şu anki monitörümde VGA çıkışı bulunuyor. Acaba monitörü anakarttaki girişe bağlarsam GPU'dan gelen görüntüyü mü alırım. Oyunlarda bir sorun olur mu?

1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin grafik yongasını kullanır. 2012 Aşağısı oyunları kasarak oynarsın ama güncel oyunları imkansız. Eğer ekran kartının kutusunun içinde DVI to VGA dönüştürücü çıkmadıysa Vatan Computer'dan temin edebilirsin.5 ya da 10 TL diye biliyorum.
 
Önce GPU'nun ne olduğunu öğrenmen gerek. 4670K içinde de bir GPU var ve anakarttaki girişi kullanırsan bundan görüntü alırsın. Anakartta Lucid Virtu olsaydı ama bu durum değişebilirdi. Bu durumda harici GPU'dan da yararlanabilirdin.
 
Öncelikle GPU' nun ne olduğunu biliyorum.Sonrasında ise GPU derken ekran kartından bahsettiğimi anlamışsınızdır. Ben sadece böyle bir imkan var mı diye sordum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı